Transformers
4,4

Selcuk Genc
Selcuk Genc

22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
dört dörtlük bir sinema şöleni...
7duman7
7duman7

22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
o bir efsane!transformers çocukluk anılarımı depreştiriyor!film iyi olmuş daha iyi ve çizgi filme biraz daha bağlı kalınabilirdi hiç olmazsa ilk serisine!
muratkurt321
muratkurt321

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence hayalkırıklığı bu kadar zayıf bir senaryoyu böyle bir projeye yakıştıramıyorum efektler çok güzel deniyor robotların hareketlerinin hiç birini tam olarak anlayamıyorsunuz ayrıca filmdeki sahneler kovalamacaydı aksiyon değil bence.
alkin-inan
alkin-inan

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
oyunculuk adına pek bişey göremedim.eğlenceli ve iyi görsel efektler içeren kaliteli bir yapım ama asla bir başyapıt diil.en fazla 7 verebilirim.
serhatgunaydin
serhatgunaydin

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekden çok güzel bir filmdi tekrar seyretsemde büyük zevk duyarım aksiyon ve görsel efekt sevenler için kaçırılmaması gereken filmlerden biri olmalı...
f-a-y
f-a-y

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
fragmanlarda görselliğin doruğa çıkacağı bir film bekliyordum. üstelik yönetmen michael bay olunca daha da heyecanlı bir şekilde gittim filme. fakat beklediğimi bulamadım. efekt ve görsellik diyaloglar arasında boğulup kısa sürüyor. üstelik olayı uzayla bağdaştırmalarıda olmamış. ve yine yine klasik dünyayı kurtaran ABD. sonuçta bir bilim kurgu ancak şunu söylemeyimki 1984 yapımı terminatör bu filmden kat kat üstündür kanımca. aynen tom cruise un dünyalar savaşı filmi gibi beni hayal kırıklığına uğrattı. hoolywod bu uzay merakından bir türlü vazgeçemiyor. bu tema 1970-1990 arası bayağı rağabet görüyordu ancak günümüzde pekte fazla ilgi gördüğünü söyleyemem. evet uzay temaasını kullanıyorsun ama görselliği hat safhada tutmayıda bileceksin. bu olmayınca film fiyasko oluyor.
pride
pride

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle çok güzel bir film olmuş zaten çizgi filminide çok severdim, filmide harika efektler ve seslendirme çok güzeldi,tekrar tekrar izlemek isteyeceğim bir film ama optimus prime biraz silik geldi bana
deomer
deomer

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
neden by kadar çok puan almış anlayabilmiş değilim.çok sıkıldım izlerken bitsin istedim.Ne oluyor filmde belli değil .Çok sıradan.Megan Fox filmdeki tek güzel olay
batuchan
batuchan

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Filme pek fazla hakaret etmeye gerek yok fakat efekt dediğiniz hız ise diyecek bir şey yok.Çünkü aksiyon sahnelerinden gerçekten hiç bir şey anlamadım zevkli gelmedi değil ama bu kadarda hızlı yapılmaz.Senorya zaten çok basitti ona diyecek bir şey yok.Film dümdüz gitti.Devam filminin daha iyi olacağına inanıyorum..
balikomer
balikomer

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu filmle ilgili en büyük kaygım; bence robotları insalcıl bi hale sokmaları. Optimum prime konuşurken yüz mimikleri ortaya çıkması, gözlernde kornea, kaşları, bakışları tamamen bi insan gibi yapılmış. Robotların soğuk karakterler olması gerekmez miydi ???
ozkanmumya
ozkanmumya

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Film görüntü ve ses efekleri bakımından harika. Ancak film çocukların izleyemeyeceği kadar şiddet dolu sahnelere ve ancak çocukların tatmin olabileceği kadar çocuksu bir senaryoya sahip. Şahsen yetişkin olarak ben filmi çocuksu ve bir o kadar da komik buldum. Öyle ki piyasadaki birçok komedi filminden bile daha güzel esprilere sahip. Oysa fragmanında, film gayet yetişkin işi ve ciddi bir film olarak görünüyordu. Çocuksu olmasına anlam veriyorum sonuçta çizgi filmden uyarlandı; ama bu kadar şiddet dolu sahneleri nasıl çocuklarımıza seyrettirebiliriz? Ayrıca bazı arkadaşların dediklerine katılıyorum spielberg yine amerikan propagandası yapmadan edememiş. Her şey amerikanın başına geliyormuş izlenimi ve dünyayı sadece amerikalılar kurtarabiliyor izlenimi zamanında izlediğimiz rambo türünden filmleri bize hatırlatıyor. Çocukların amerikan sempatizani olmasını istemiyorsak bu tarz filmleri çocuklarımıza seyrettirmemeliyiz. Şahsen ben farklı birşey bekliyordum.
ilsalaron
ilsalaron

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Ben son zamanlarda bu kadar saçma sapan bu kadar anlamsız büyük bütçeli bir bilimkurgu gördüm desem yalan olurdu herhalde. Benden mi kaynaklanıyor yoksa filmden mi bilemiyorum bu filmden o kadar rahatsız oldum ki az daha filmin yarısında salonu terk edecektim, bu film ilk önce 13+ yoksa 18- onu bir belirlesin sinemalar.
caner-8682
caner-8682

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
valla ne diyim bu filmi bekliyordum hep ama züzülerek sölüyorumki beklentilerimi karşılamadı yani hem sonra ne diyim ya biraz gerçekçi olmak gerek değilmi ya robot araba olmuş çocuğu takip edip duruyoe sırf kendini aldırsın diye galeri sahibide arabaya bakıyo bizimmi
bu acaba diye tabi satıyo sonra uyanık peki çocuğun babası nasıl alıyo bu arabayı sahibi olmayan birinden ya arkadaş bu arabanın ruhsatını nasıl aldın borcu yokturunu istedinmi sen hey allahjım ya demekki amerikada arabalar ruhsatsız vede evraksız satılıyo bravo yani:)))
kkircin
kkircin

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
keşke peter jackson yönetseydi filmi.
widmark-2
widmark-2

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Ah abd vah abd ah michael bay vah michael bay pearl harbour nutuklarından bol bol bulabileceğiniz, ilk yarısında başarılı olan ama ikinci yarı gene michael bay ın vermesi gereken militarist mesajlarla basitleşen bir film trans çocuklar canlar cananlar vs. vs......