film güzel ama birşeyler eksikti sanki. filmin hemen bitmesi için bazı şeylerden ödün verilmiş gibi. diyaloglar ve bağlantılarda kopukluk var gibiydi. hikaye net işlenmemiş. ama yine de farklı bir görsellik izlemek için gitmeye değer.
Film genel olarak güzeldi.Filmi izlerken takıldığım nokta : keşke robotların değişim sahneleri arada bir ağır çekim olsaymış,çünkü o kadar emek verilmiş sahneler insan gözüyle seçilemeyecek kadar hızlı geçiyor.. Ayrıca izlemeden yorum yapmamak gerekiyor bence (yönetmeni üzerinden)..
Efekleriyle müzik ve sesleriyle çok iyi yapılmış zevkli bir film doğrusu. Amerikan propagandası ve gereksiz espiriler haricinde tabiki.. 2. film 2009 da gelecekmiş, heyecanla bekliyorum..
film gayet guzel tavsiye ederim guzel bi robot filmi ve transformers cizgi filminin beyazperdeye aktarılmıs ilk filmi cekilmesi lazimdi artik ve basroller gelecek vadediyo saygilar e-ben
Aslında çok merakla beklediğim bir filmdi transfhormas.Fakat beklentilerimi karşıladı diyemem doğrusu.Daha önce de bir çok filmini izlediğim yönetmen Micehal Bay ın bu son yapımı,gerçek ile animasyon arasında gidip gelen bir yapım olmuş.Filmi izlerken çoğu zaman gerçeğin dışına çıkıp animasyon izliyorum duygusuna kapıldım diyebilirim.Bu da film hakkında ki yorumlarımın biraz olumsuz olmasına nedeni de bu olsa gerek.Filmde en çok beğendiğim noktalar,bazı sahnelerin komik olması.10/7.5
ben böyle gürültülü filmleri çok sevmem tercih etmem yada ama izlemeye değer. evde izlenip yazık edilecek bir film değil. efektler sahneler hakikatan çok güzel olmuş. herkese tavsiye ederim
BİNGO!! tek kelimeyle muhteşem bi film. gerek müzikleri,,gerek grafikleriyle muhteşem. oyuncuları da yönetmeni de kutluyorum.. izlenmeye değer bi film. ama savaş ve aksiyon sahnesi görmek istemeyenler izlemesin çünkü zaten filmin yarısı öyle geçiyor:)
Durdurun şu çılgın robotları:) Var ya manyak bi görsel şölen olmuş. Herkes sinemaya gitsin izlesin mutlaka:) Özellikle sinema diyorum çünkü o dev ekranda müthiş gözüküo;) Bu arada Transformers'ı çizgi filmlerden takip eden arkadaşlar varsa bir soru sorabilirmiim? Bu robotların birleşip dev bi robot oluşturmaları gerekmiomuudu ya?
Senaryo vasat,otobotlar çok fazla detaylandırıldıkları için aksiyon sahnelerinde dönüşüp durmaya başladıklarında ortaya bir karmaşa çıkıyor.M.Bay beğendiğim bir yönetmen değil ,bide onunla uzun zaman önce ruhunu kaybetmiş Spielberg birleşince ortaya ruhsuz bir film çıkıyor.Tıpkı 300 Spartalı gibi..Kısacası sadece özel efektleri için izleyebileceğiniz bir film olmuş
Filmi çok beğendim.aksiyon meraklıları mutlaka izlemeli filmi yalnız son sahneler o kadar hızlı ki hangi robot kiminle ne yapıyor anlaşılmıyor bence biraz daha yavaş gösterselerdi daha iyi olurdu.2. filmi sabırsızlıkla bekliyorum.