Uzun zamandır beklediğim bir filmdi. Çocukluğumun en favori çizgi filmini sinemada izleyecek olmak beni gerçekten çok heyecanlandırmıştı. Geçen gün gittim ve filmi gerçekten çok beğendim.Senaryo oldukça sürükleyici, görsel efektler harika ( ama çoğu arkadaşımın fikrine katılıyorum; çekimler çok yakından olmuş, savaş sahnelerinde neyin ne olduğu anlaşılamıyor) ve fantastik film sevenler için kaçırılmayacak bir film. Devamı gelecek biçimde sonlandırılmış. Bütün arkadaşlara tavsiye ederim. Benden 10 üzerinden 9
Robotlar bir şahane. Ancak filmin geneli için aynı şeyi pek söyliyemicem. Beklediğimden kötü olmuş film.Kötü yapan en büyük faktörlerden birisi ise senaryo bence, sırf daha önce çizgi filmdi diye bu kadar basit repliklerin olması çok kötü. Tamam efektlere uğraşmaya çalışmışlar.Ama illede milleti etkilicez diye bu kadar yakın plan ve karmaşık çekimlere hiç gerek yoktu. Son zamanlar da bütün elini attığı projelerden kötü çıkan hollywood yine konuyu iyi değerlendirememiş. Ama küçüklüğünüzde transformers yada voltran hayranı iseniz gitmenizde fayda var.
Tam bir grafik şöleniydi,ilk pere daha iyiydi 2. perdede olaylar hızlı gelişiyor.Robotların evrim geçirmesi hızlı olmuş yavaş seyredemiyoruz ki haklılar tektek uğraşmak yavaş çekim için uygun değil.Bence ilham kaynağı citroen reklamı olabilir bu filmin ,herkese tavsiye ediyorum çok güzel bir filmdi bence.
michael bay’ın bu işin altından bu kadar ustalıkla kalkacağını tahmin etmezdim!tmm bu adam hep büyük işler yaptı ama transformersı gerçekmiş hissi vererek çekmek...aksiyonuyla,aralara sıkıştırılmış mizahıyla yılın en ii filmlerinden biri olmuş.tabi işin içinde spielberg’ün parmağı olduğu belli:)
çocukken de çizgi filmini izlerdim ve çok hoşuma giderdi ama filmi kadar hoşuma gitmemişdi herkeze tavsiye ederim efektler süper sesler harika yalnız biraz amerikanlar reklam yapmışlar e o kadar da olur artık
Çok emek harcanmış harika görsel efektlere sahip süper bir film.İnsan filmden cıktıktan sonra otoparka giderken arbasından utanıo hahahah sende arabamı olucaksın bak diğer arabalar neler yapio bide dünyayı kurtarıyor diye hahahahh:) keyifle izleyeceğinize eminim.........
bugün gittim filme ve film gerçekten harikaydı bazen nefes almayı bile unutuosunuz espirilerde oldukça iiydi güldüren sahneler ii olmuş biraz robotlar savaşırken kaşırıklaşıo ama olsun yinede çok ii di umarım devam filmi olur 10/10