Transformers
4,4

dayrntblack
dayrntblack

25 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Şahsen bu filmi çok beğenmiştim ben. Böyle bir dönemde ilk bu filme oy vermek ve yorum yazmak istedik. Yarın ikinmcisine gitmeyi planlıyorum. Bana bol şanslar. =P
oyelci
oyelci

31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sinemada 5 dvd de 8 kez ilediğim mükkembelinde ötesinde bir film yani hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri bu filme çocuk filmi diyenler ilk önce ayna dan kendilerine baksınlar tek kelime mükkembel izlemeyen çok şey kaçırır şimdi 2. filme gitme zamanı çocukluğumuzun çizgi filmi hadi yenisine :D transformers - Fallenın intikamı
yellowred86
yellowred86

26 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
böyle film izlemişsiniz ve çocuk filmi diyorsunuz o zaman gidin siz pokemon seyredin :P
orsau
orsau

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
shiaaaam benim ya her filmi bir birbirinden güzel...önyargım vardı ama haksızmışım. robot diyip geçmemek lazım, onlarında duyguları var! çok güldüm ve heyecanlandım
iihunter54ii
iihunter54ii

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir film.Neden bu kadar kurt takıyorsunuz ki sonoçta bilim kurgu seneryo bence güzeldi. ufak tefek hatalar var onlarda o kadar önemli değil zaten o hataları görsel olarak kapatıyor.6 kez izlemişimdir.hatta bir kez daha izleyecem.10/10
serhatisci61
serhatisci61

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
benim için terminatörden sonra en iyi bilim kurgu filmi..bumblebee yeter ya :) 10
oguzhanborklu
oguzhanborklu

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bugune kadar izledigim en iyi aksiyon filmlerinden biriydi.ve o rolü shia leBouf dan daha iyi kimse oynayamazdı.
-Lord-
-Lord-

4 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Michael Bay mükemmel bir yönetmen... her filmi birbirinden güzel... ve hepsi defalarca kez izlenebilir...
skouss54
skouss54

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
yaw arkadaslar 2. fılmde megan fox yok galiba isabel lucas rolu kapmıs gibi gorunuyo??
constantine508
constantine508

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Ses ve Effectler çok iyi. Pahalı bir film =) 10/10
CeyCey
CeyCey

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Küçüklüğümden kalma bir çizgifilmin harika bir filmi diyebilirim kesinlikle izlenilebilir
xthedarknightx
xthedarknightx

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gerçektende iyi bir sinema sever olarak şunu söyleyebilirim ki; micheal bay a teşekür ederim.Mükemmel bir film Film içinde herşey var espriden tutun duygusallığa kadar Gerçekten son bölümlerde çok duygulandım İkincisi dahada güzel olacak Film tek kelimeyle mükemmel 10/10
juve-baby
juve-baby

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum ama her izlediğimde aynı heycanı yaşıyorumcidden muhteşem filmmmForza Optimus Prime..***..
filozof122235
filozof122235

17 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bence film bi harika. bence günümüz çocuklarının izleyebileceği harika bi film.
by-sivasli
by-sivasli

17 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bence görsel efekt,oyunculuk ve yaratılık bakımından gayet ii İzlerken sıkılmayacağınız keyifli bir film