Transformers
4,4

buurrraaaakkkkk1993
buurrraaaakkkkk1993

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
hayatım da gittiğim en güzel film
sekodpu
sekodpu

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bence bu tür filmlerde konu aramak gerekmiyor,sonuçta çocukluğumuzun çizgi filmi,uyarlamasını konulu bir film beklemek biraz abes kaçar diye düşünüyorum.
bence çok güzeldi efektleri harika olmuş bence sıkılmadan izleyebilirsiniz...
tansel-cakmak
tansel-cakmak

27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Robotlardan duygusal,toplum meselelerine değinen, domestik olguları kurcalayan bir film bekleyenlerden olmayan biri olarak yeteri kadar ilgi çekicilik, aksiyon, efekt buldum filmde.Her film temasal olmak zorunda değil tabiki de.
mustafacakir1988
mustafacakir1988

20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
işte film derim türü içinde üst sıraları zorlar efektler sesler harika kesin izleyin derim
nihal102
nihal102

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmi ilgi ve heyecenla izledim. Kesinlikle tekrar izleyeceğim. Muhakkak izlenmesi gereken bir film.Tavsiye ediyorum.
erencihan
erencihan

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
optimusu benzetemedim pek, bumble bee de hatırladığım kadarı ile ww kaplumbağaydı ama film güzel, etkileyici efektler güzel sahneler, yönetmen koltuğunda oturanada bakmalı tabiki (:
kaan-henry12
kaan-henry12

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Mutlaka izleyin.Tavsiye ediyorum.
alperyilmaz36
alperyilmaz36

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Herkesin kendi görüşü ve de bana sorarsanız filmi izlememk büyük kayıp.
bestella
bestella

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten muhteşem bir yapım olmuş.Efektler
senaryo ve oyuncular...Hepsi de harika!Kesinlikle tavsiye ederim.
alppla93
alppla93

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
filim gerçekten güzel olmuş en çokta bilgisayar efekleri çok iyi kullanılmış bence
qizma
qizma

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence film süperdi insan gaza geliyo evde az kalsın robota dönüşüyodum pardon önce bi araba seçim dedim baktım camdan her yerde doğan kartal olduğu içinn hevesim kursağımda kaldı :) saka bi yana gerçekten görselliği süper olan bir film
Turgay
Turgay

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
harika bir filmdi herkese tavsiye ederim izlerken büyük zevk aldım özellikle megan fox’a hayran kaldım:D
ygtks
ygtks

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
marihuana arkadaşım a kesinlikle katılıyorum megatron filmde çok güçlüydü bu arada boy olarak da megatron 10.5 optimus 8.5 boyunda bide anlmadığım savaşta yani optimusla megatronun savaşında farkederseniz nerdeyse hiç silah kullanılmadı ama halbuki mesela iron hide megatron bana göre yenebilirdi çünkü sol elinde 8li bomba atan bi silah sağ kolunda ises füze atan bişy bide optimus kol silahınıda hiç görmedik halbuki kol silahı benim bildiğim kadarıyla kücük bi alev tobu atıyo oda bi robotu yakabiliyo yüzüne atarsa ölüüyo ama filmde bunu hiç göremedik bi sahne vardı ama ben onukol siahı değilde tabanca gibi gördüm neyse 2. filmi sabırsızlkla bekliyorum
marihuanaaa
marihuanaaa

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
iyi güzel 10 numaralık filmde..optimus bu kadar da aşşagılanmaz kii canım.michael bay hiç izlmemiş galiba yönettigi filmin çizgi filmerini.megatron bu kadar buyuk yapmıslar kı optımusun nerdeyse 3 katı.optımusla olan sawasında optımus la top gibi oynadı deyim yerındeyse..çizgi filmleri hatırladıgım kadarıyla optımus hicbir zman pabuç bırakmamıstır megatron aa.aksıne optımus wururdu onu yerden yeree..
aslında bu kadar guclu yapmalırının nedeni amerikalıların onu yenmesiydi galiba.
ırakta 3-5 tane teroristle basedemıolar,koca koca robotları halt edıolar.ordularının gücüyle anca filmerde tatmin olurlar..:D:D
vilpertti
vilpertti

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Heryönüyle çok güzel bir film tavsiye ederim ..