Transformers
4,4

caner-8682
caner-8682

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
valla ne diyim bu filmi bekliyordum hep ama züzülerek sölüyorumki beklentilerimi karşılamadı yani hem sonra ne diyim ya biraz gerçekçi olmak gerek değilmi ya robot araba olmuş çocuğu takip edip duruyoe sırf kendini aldırsın diye galeri sahibide arabaya bakıyo bizimmi
bu acaba diye tabi satıyo sonra uyanık peki çocuğun babası nasıl alıyo bu arabayı sahibi olmayan birinden ya arkadaş bu arabanın ruhsatını nasıl aldın borcu yokturunu istedinmi sen hey allahjım ya demekki amerikada arabalar ruhsatsız vede evraksız satılıyo bravo yani:)))
deomer
deomer

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
neden by kadar çok puan almış anlayabilmiş değilim.çok sıkıldım izlerken bitsin istedim.Ne oluyor filmde belli değil .Çok sıradan.Megan Fox filmdeki tek güzel olay
mrsandman
mrsandman

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filme ne yazıkki iyi demek güç bu tarz filmlerde mantıklı senaryo beklemek iyimserlik ama inanılmaz mantık hataları var filmde tmm sıkılmadan izledim animasyonlar bazen iyi bazen kötü çok daha iyi olabilirdi ben beğenmedim açıkçaası çok daha iyi sağlam bir film beklerdim 8.9 puanda şaka gibi benden 5 puan...
muratkurt321
muratkurt321

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence hayalkırıklığı bu kadar zayıf bir senaryoyu böyle bir projeye yakıştıramıyorum efektler çok güzel deniyor robotların hareketlerinin hiç birini tam olarak anlayamıyorsunuz ayrıca filmdeki sahneler kovalamacaydı aksiyon değil bence.
PraEt0r1aN
PraEt0r1aN

16 Mart 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten efek olarak müthiş bir yapıt.Her ne kadar çocuksu olsada sizi eğlendiren bir film 10/9
james72
james72

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
çocukluğumun çizgifilmi :) çok güzel ve sürükleyici bir konuda işlemişler you tubeta gösterilen trasformers 2 nin fragmanlarından daha sert daha karanlık ve daha fazla heyecanın olacağı belli oluyor..
kkircin
kkircin

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
keşke peter jackson yönetseydi filmi.
ozkanmumya
ozkanmumya

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Film görüntü ve ses efekleri bakımından harika. Ancak film çocukların izleyemeyeceği kadar şiddet dolu sahnelere ve ancak çocukların tatmin olabileceği kadar çocuksu bir senaryoya sahip. Şahsen yetişkin olarak ben filmi çocuksu ve bir o kadar da komik buldum. Öyle ki piyasadaki birçok komedi filminden bile daha güzel esprilere sahip. Oysa fragmanında, film gayet yetişkin işi ve ciddi bir film olarak görünüyordu. Çocuksu olmasına anlam veriyorum sonuçta çizgi filmden uyarlandı; ama bu kadar şiddet dolu sahneleri nasıl çocuklarımıza seyrettirebiliriz? Ayrıca bazı arkadaşların dediklerine katılıyorum spielberg yine amerikan propagandası yapmadan edememiş. Her şey amerikanın başına geliyormuş izlenimi ve dünyayı sadece amerikalılar kurtarabiliyor izlenimi zamanında izlediğimiz rambo türünden filmleri bize hatırlatıyor. Çocukların amerikan sempatizani olmasını istemiyorsak bu tarz filmleri çocuklarımıza seyrettirmemeliyiz. Şahsen ben farklı birşey bekliyordum.
sercanozel
sercanozel

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ya aslına bakarsanız çok çocuksu bi film tamam kendini izlettirmeyi başarıyor sonuna kadar izliyosunuz ama sadece bu 9 puan almaya yetmez aldığı puanı haketmiyor bence
grnq
grnq

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Görsel efekt seyretmek istiyorsanız gerçekten başarılı. Sadece sinemada seyredeceğiniz ve konusuna bakmadan görsel yönden tatmin edecek bir film...
cbndnz
cbndnz

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İzlemezsiniz hiçbirşey kaybetmessiniz.Emin olun.Filmde maketlerden başka görünen birşey yok.Nasıl olurda hayal mahsuru bir film 10 üzerinden 9 alır tuhaf.Sanırım arkadaşlar fragman ve isim üzerinden yorum yapıyorlar.Filmin yarısını uyuklayarak geçirecektim,ama kulağı sağır eden ses efektleri buna da ihtimal vermedi.Yine de seçim sizin.
Saygılarımla...
pride
pride

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle çok güzel bir film olmuş zaten çizgi filminide çok severdim, filmide harika efektler ve seslendirme çok güzeldi,tekrar tekrar izlemek isteyeceğim bir film ama optimus prime biraz silik geldi bana
korbagor
korbagor

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Benim gibi çocukluğuna dönmek isteyenler için hoş bir 2 saat geçirme olanağı, tabi ki o zaman çizgi filmlerden aldığımız tat yoktu filmde. Şehrin ortasında ona buna dönüşen robotlar geziniyor ama
bizim usa lılar bunu pek bir normal karşılıyor. Korkarım ki 2 ve 3ü de gelir bu filmin. Ticari amaçtan öteye gidememiş maalesef.
cron026
cron026

9 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
görüntü efekleri güzel. heyecan ve aksiyon dolu. ancak optimus abimizin can dostunu insaların elinde ölüme terk etmesi ve insanlara kendilerinden çok değer vermesi bana çok saçma geldi. seyrilik bir film ama çokda bişi beklememek lazım...
c-n-b-z
c-n-b-z