rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
iyi ki sinemada izlememişim,gerçekten üzülürdüm.sadece ve sadece görsel efekt var, başka bişey yok filmde bana göre,yersiz yersiz espriler,ki hiçbiri komik değildi,hiçbirine gülmedim,sonlara doğru ’hadi şu kötü robotla kapışsın,yensin ve film bitsin artık’ isteği...gerçekten verilen puanı hak ettiğini hiç mi hiç düşünmüyorum.aynı puanı alan(hatta daha azını alan)bir sürü kaliteli filme yazık oluyor bu sefer.sinemaya dair,bırakın sinemayı eğlencelik bile değil bence,birşey barındırmayan ’büyük bütçeli’ bir yapım.bu filmi sevenler 300 spartalı ya hasta olmuşlardır o zaman mantık olarak.görsel efektin babası orda çünkü.çocukluğunda transformers hayranı olanlar bile tatmin olmayacaktır bence.gereksiz.
ben filmi çok beğendim hiç sıkılmadan insan 140 dakka geçiriyor inşallah devamıda gelir emeği geçenleri tebrik ediyorum bence filmin en önemli kusuru ise telefon,araba vs... lerin reklamının yapılmasıydı onun dışında bir kusuru yoktu.
kesinlikle son yıllarda seyrettiğim en başarılı film olmuş. on üzerinden on veriyorum.Herseyiyle mukemmel ancak basroldeki yakisikli Shia yi unutmamak lazim = )
yer yer komediye de yer veren son yılların en basarılı bilim kurgu filmlerinden.ses efektleri kusursuz.lütfen devam filmi filan gelmesin bu güzellikte kalsın
Eğlenceli , keyifli ve aksiyona insanı doyuran bir film transformers ? Efektleri inanılmaz derecede iyi ? Film komik olmayı da başarmış ? İzlemesini öneririm ? 10/9 ?
Senaryo vasat,otobotlar çok fazla detaylandırıldıkları için aksiyon sahnelerinde dönüşüp durmaya başladıklarında ortaya bir karmaşa çıkıyor.M.Bay beğendiğim bir yönetmen değil ,bide onunla uzun zaman önce ruhunu kaybetmiş Spielberg birleşince ortaya ruhsuz bir film çıkıyor.Tıpkı 300 Spartalı gibi..Kısacası sadece özel efektleri için izleyebileceğiniz bir film olmuş
öncelikle farklı bir film olmuş gayette kaliteli ve güsell bir film film uzundu ama izlerken hiç sıkmadı ben beğendim daha iyisi olurdu ama baz ısahneler filan yinede izlemeye değer hoş bir yapım heyecanlıda bence izleyin derim...
Michael Bay ve Steven Spielberg bir arada olunca ortaya da nefis bir iş çıkıyor. Çok çok güzel bir film. Dönüşüm sahneleri süperdi. Ayrıca bir komedi filmi izlemiş kadar gülüyorsunuz. Son zamanların en iyilerinden biri...
En iyi yaz filmlerinden biri. Görsellik ve efektler çok çok iyi. Bilim Kurgu türünde adını üst sıralara çıkarmış bir film. Devam filmini merakla bekliyoruz...10/10
mükemmel bir görsel şölen baştan aşağı görsellik hele o robot tasarımları harika. iki saat boyunca doya doya eğleniyorsunuz ve gözlerinize ziyafet çektiriyorsunuz mutlaka görülmesi gereken bir film.
Tam bir grafik şöleniydi,ilk pere daha iyiydi 2. perdede olaylar hızlı gelişiyor.Robotların evrim geçirmesi hızlı olmuş yavaş seyredemiyoruz ki haklılar tektek uğraşmak yavaş çekim için uygun değil.Bence ilham kaynağı citroen reklamı olabilir bu filmin ,herkese tavsiye ediyorum çok güzel bir filmdi bence.