garfieldı çok seviyorum ben bu filmi dublajsız izledim okan bayülgenin sesi olmadığı için fazla etkilenmedim okan bill murray dan daha çok yakışıyor bana göre sesi ama film çok gzl
eğlenmek gülmek ve kendnizi iyi hissetmek istiyorsanız garfield2 sizi bekliyor,tim hill filme çok farklı bir konsept kazandırmış sezonun büyük yapımları arasında kaynayan oldukça başarılı ve ilkine göre daha fazla sekansın içiçe geçtiği kaliteli bir komedi,10/6 gidin ve eğlenin
İlk filme göre başarısız olduğunu söyleyebilirm. Garfield ' in karekteri değişmiş eskiden 2 adımda yorulan kedi son filmde köpekten son derece enerjik bi şekilde kaçıyo. Fakat yeğenlerim filmi çok sevdi izlerken gözlerini bile kırpmadılar. Çocuklar için keyifli bir film.
Çok kalitesizdi. ben çocukken çizgi filmlerini izlerdim. o zamanlar aldığım keyif kesinlikle bu filmde yok. Birincisi daha güzeldi ama o da yeterince hoş değildi.
büyük umutlarla gitmiştim bu filme ama tek güsel ve muhteşem yanı okan bayülgenin esslendirmesiydi... çok salakça esprilerin yapıldığı bi filmdi bence... garfield 2 bence evde islenilmesi gereken bi film..paranıza ve vaktinize yazık...