Garfield 2
3,9

eren-erdal
eren-erdal

6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu kedi hiç de çizgi garfield e benzemiyor benı bıldıgım garfield tembel bır seydı bu herseyı yapıyo ben basıtı mahhalesınden ayrılyıo
halim-turan
halim-turan

27 Aralık 2006 tarihinde eklendi
buz devri shrek gibi filmklerin yanında sonuk kalmış
denizcan-yildiz
denizcan-yildiz

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
garfieldı çok seviyorum ben bu filmi dublajsız izledim okan bayülgenin sesi olmadığı için fazla etkilenmedim okan bill murray dan daha çok yakışıyor bana göre sesi ama film çok gzl
zxx3xxz
zxx3xxz

5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Eğlenceli sayılabilir fakat ilk filmin gölgesinde kalacak kadar kötü bir film. Umarım devamını çekmeye çalışmazlar. 6/10
scary59
scary59

18 Eylül 2006 tarihinde eklendi
eğlenmek gülmek ve kendnizi iyi hissetmek istiyorsanız garfield2 sizi bekliyor,tim hill filme çok farklı bir konsept kazandırmış sezonun büyük yapımları arasında kaynayan oldukça başarılı ve ilkine göre daha fazla sekansın içiçe geçtiği kaliteli bir komedi,10/6
gidin ve eğlenin
alperyilmaz36
alperyilmaz36

6 Aralık 2006 tarihinde eklendi
İlk filme göre başarısız olduğunu söyleyebilirm. Garfield ' in karekteri değişmiş eskiden 2 adımda yorulan kedi son filmde köpekten son derece enerjik bi şekilde kaçıyo. Fakat yeğenlerim filmi çok sevdi izlerken gözlerini bile kırpmadılar. Çocuklar için keyifli bir film.
halilatak
halilatak

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Çok kalitesizdi. ben çocukken çizgi filmlerini izlerdim. o zamanlar aldığım keyif kesinlikle bu filmde yok. Birincisi daha güzeldi ama o da yeterince hoş değildi.
blueviolet
blueviolet

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ilk filmden daha komik ve başarılı,bazı sahnelerde kahkaha atasım geliyor,mekanlar,özellikle de saray çok güzel.Gitmeyenlere öneririm.
mgungor1
mgungor1

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Gerçektende filmi seyrederken zevk aldım..
Merve E.
Merve E.

2 Ekim 2006 tarihinde eklendi
büyük umutlarla gitmiştim bu filme ama tek güsel ve muhteşem yanı okan bayülgenin esslendirmesiydi...
çok salakça esprilerin yapıldığı bi filmdi bence...
garfield 2 bence evde islenilmesi gereken bi film..paranıza ve vaktinize yazık...
cebit-001
cebit-001

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
filmden çıkıp nedense kendime lazanya yiyicek yer aradım :)
manyaxsam
manyaxsam

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bence çok güzeldi 1 den daha güzeldi
Lord-2
Lord-2

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Güzel bir Film.Çocuklara göre olmadıgını düşünüyorum zaten animasyonda değil.10/8
miss-evans
miss-evans

11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
konuşan hayvanların ordan oraya koşuşturup boylarından büyük işler yaptığı animasyonlardan sıkılmadıysanız seyredin.
aselimt
aselimt

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence iyi bir film. izlerseniz pişman olmazsınız.
ancak, daha iyisi yapılabilirdi, diye düşünmeden de edemiyorum.