Garfield 2
3,9

Amir Han
Amir Han

17 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Serinin ikinci filmi olan bu yapım en az ilki kadar eğlenceliydi. İlk seriden 200 milyon $ hasılat elde eden yapımcı John Davis bu seriye 60 m $ bütçe ayırdı. Dünya genelinde 115 milyon $ gişe yaparken Amerika'da sadece 28 milyon $ ciro yaparak hayal kırıklığı yarattı. Kadro bu sefer daha derinlikli. Hikaye bu sefer Londra'da geçiyor. Carlyle şatosu prensesi ölüp mirasını kedisine bırakır(ne gariptir tıpatıp Garfield'e benzemekte) Yeğeni bu durumu kabullenemez. Garfield; Jon ile Londra'ya geldiklerinde yanlışlıkla Prens kedinin yerine geçince işler karışır. Çocuklar için eğlenceli anlar vaat eden bir yapım.
jamesbond-2
jamesbond-2

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu filmin biraz çocuklara hitap ettiğini düşünmekteyim.çünkü salondakilerin çoğu çocuktu ve hemen hemen her sahnede gülüyorlardı,espriler’de çok süper değildi zaten.ben şahsen 1.filmi daha çok beğendim ama şu bir gerçek ki dublaj süperdi ve tebrikler.birde bu filme bu puan biraz fazla olmuş!
Chev
Chev

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
tabiki 1 daha gzl di ama izlenebilir
ozzy-badd
ozzy-badd

17 Nisan 2010 tarihinde eklendi
1. si kadar eğlenceli ve keyifli bir yapım...baştan sona eğlenerek izledim...10/7..ama 1. si daha iyiydi bence...
atillaburge
atillaburge

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
İlki kadar keyifli olmasa da yine de seyredilebilir nitelikleri olan bir film olmuş..
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Açıkçası 1.filmi daha başarılı bulmuştum. Bu devam filmlerinin kaderi heralde. Ama bi garfield hayranı olarak filmi beğendim tabiki.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
ilk filmine oranla kalitesi epey düşmüş öylesine izlenebilinir 6/10
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

31 Aralık 2011 tarihinde eklendi
seri filmlerinde olduğu gibi yine ikinci filmde başka ülkeye gidiliyor. verilen komik durumlar hoşuma gitti.
mrmoss
mrmoss

19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence birincisini fazlasıyla aratıyordu. sadece birkaç sahnede katıla katıla güldüm o kadar. bir devam filmi olarak daha çok eğlence ve komedi beklerdim. zaten garfield bu filmde birincisine göre daha az çıktı ve bu benim sinirlerimi çok bozdu. ama -aşırı derecede- garfield hayranı olduğum için kötü diyemiyorum. 8/10
zxx3xxz
zxx3xxz

5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Eğlenceli sayılabilir fakat ilk filmin gölgesinde kalacak kadar kötü bir film. Umarım devamını çekmeye çalışmazlar. 6/10
scary59
scary59

18 Eylül 2006 tarihinde eklendi
eğlenmek gülmek ve kendnizi iyi hissetmek istiyorsanız garfield2 sizi bekliyor,tim hill filme çok farklı bir konsept kazandırmış sezonun büyük yapımları arasında kaynayan oldukça başarılı ve ilkine göre daha fazla sekansın içiçe geçtiği kaliteli bir komedi,10/6
gidin ve eğlenin
suicidalcat54
suicidalcat54

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ben filmin birincisi için vasat demiştim ama lafımı geri alıyorum ikiyi izlerken farkettim içim geçmiş....ne olur üçü ya olmasın yada garfield'a yakışan bir film olsun...