darklovedmt
1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
filminde jennifer hudson çok başarılı bir oyunculuk sergilemiş ve müzikleri çok güzel.. ama kesinlikle 4 4lük bir film değil basit insanı sıkabiliyor bence 10/5
filmin kitabını okumadım ve konuyu bilmiuorum ama bil condon iyi bir müzikal senaristi filmi merak etmiyorum değil özellikle ray ve colleatreal den sonra jamie foxx u izlemek için gideceğim filmlerden biri...Eddie murphy'ide unutmamak gerek :D
Müzikleri gerçekten etkileyici, daha önce Beyonce' un The Fighting Temptations filmine benzerlik taşıyor, bu film... Güzel bir seneryosu var, fakat müziklerinin çok olması müzikal olmasına yol açıyor. Bu kadar oscar adaylığı olması ilginçti; ilginç bir şekilde de sanırım 1 oscar aldılar... Oscar törenleri gerçekten ilginç; son yıllarda.Umarım bu duyarsızlıklarını yitirip daha yapıca adaylıklar ve ödüller çıkarırlarda güven duygumuzu yeniden kazanırız