Her ne kadar sonlarına doğru klasik aksiyon filmlerine dönmüşse de genel olarak bakıldığında sarsıcı ve etkileyici bir dram-aksiyon.Özellikle sonunu bağlayışı mükemmel.Hüngür hüngür ağlayabilirsiniz.
güzel bir aksiyon filmi.sakın sadece ilk yarım saatini izleyip filmi yarım bırakmayın pişman olmayacaksınız. abartılı sahneleri çok olan bir film. ama bu abartı çokda sırıtmıyor. müzikleri sahnelere çok iyi oturmuş. filmde anlamadığım bir husus vardı filmin sonunda ortaya çıkan adam kimdi.(silah dükkanına sonradan gelen adam) ve ne diye herkese ateş etti.yoksa şunu mu demek istedi bu filmin bir yerde bitmesi lazım bende filmi bitirmeye geldim.
arkadasım bu fılm de jeon ji hyun(my sassy girl) oynuyor dedıgınde hemen ızledımm..fakat onu fımde cok sık gorememem beni uzdu..lakin fılmın surukleyıcı olması bu uzuntumu yatıstırdı..bu fılmı ızlemenızı tawsıye ederım..ya bı se sorcam fılmın sonunda ki sahne gercek mi yoksa eleman bunları hayal mı edıyordu..bunu arkadasla cok tartıstık da
Güzel bir filmdi. Kanlı filmleri seven biri olarak beni baya tatmin etti açıkçası. Uzak doğu filmleri bu sahnelerden kaçmıyor. Biraz daha özgür davranıyorlar. Filmin başındaki ve sonundaki diyaloglar çok etkileyici. İyi giden bir hayatın bir anda nasıl karmaşılaştığına iyi bir örnek. Oyunculuklar da gayet başarılı. (8/10)
uzun zaman önce izlediğim çok kaliteli bir film izlemenizi öneririm..güüney kore sineması gerçekten baya iyiymiş..ve burdan bi önerim daha olacak bulabilirseniz my sassy girl filminide mutlaka izleyin..9
Acı tatlı hayat,bence bu yılın en güzel filimlerinden biri olmuş. İlk yarım saatlik bölümü her ne kadar basit bir mafya filimi izlenimini versede,daha sonraları hem görsellik hem dram çasından izleyiciye seyrine doyum olmaz bir yapım olduğunu gösteriyor.Filimin müzikleri sahnelere kare kare oturmu ve özellikle min-gi karekterinde oynayan ku ji bence performansıyla harika bir rol çıkarmış.Bence amerikan tarzı filimlerden bıkan izleyiciler için kesinlikle izlemeye değir bir yapım. 10 / 8.5