Anlat İstanbul

jadetuana
jadetuana

14 Nisan 2006 tarihinde eklendi
İzlediğim en ilginç Türk filmlerinden biriydi.Bana daha çok Avrupa filmlerini hatırlattı.Kadrosu çok zengin bir yapım.Sanki her diziden birer ikişer meşhur oyuncuları seçmişler gibi.Hikayeler çok ilginçti.Olayların birbirlerini tamamlamaları,kurgu çok iyiydi.Hikayelerden bir kaçı sıksa da diğerleri güzeldi.Bazılarından çok etkilendim.Yelda Reynaud'la İsmail Hacıoğlunu yer aldığı hikaye ile filmin sonundaki hikaye çok etkileyiciydi.İzlenmesi gereken güzel bir film
gaffur030685
gaffur030685

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bi kere kesinlikle bu puanı haketmiyor.farklı konuları hiçbir şeklide birleştirememiş sürekli masallara göndermeler yapan ama bence ana amacına ulaşamayan bir yapıt.eger farklı hikayeleri birleştirmek istiyorsan ucuz romanı kendine örnek almalısın bilemedin crash derim ben.kısacası zaman kaybı
sinankaldan
sinankaldan

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film bnce o kadar harika bi şey değildi hoştu sadece bazı oyuncular çok sırıtmış filmde erkek oyuncular hayran bıraktı gerçekten çok güzel oynadılar hele güven kıraçla nejat işler nefisti şevket çoruhu unutmamak lazım tabi ki
gulerb1903
gulerb1903

9 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
Film benim için oyuncularından ileri gidemedi..yani konu!!nsıl bişi olduğunu bilmiyordum tamamen nötr gittim filme aklımda biraz mehmet günsür vardı:P
yönetmenler açısından gelecek için umutlandığımı söyleyebilirim oyuncuklar harıkaydı gerçekten...onlar alıp götürdüler!!!
sofican07
sofican07

23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
güzel konusu daha ii çekilebilirmiş,oyuncu kadrosuda ii filmin aslında ama bazı kopukluklar ve olmayacak rastlantılar vardı filmde.genede fena film değil 10/6
fatiher85
fatiher85

26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
filmde çok farklı konular tek çatı altında toplanmaya calısılmıs.fakat gereginden fazla oldugu için fazla iyi olmadıgını düşünyorum.olaylar cok fazla oldugu için bir konu tam bitmeden başka bir hikayaye başlamışlar.bence fazla kaliteli bir film değil..
iznail
iznail

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
iyi bir seyir izlenmiş cok guzel bir turk filmi. anlatım cidden masal gibi. oyunculuk ve goruntu cok iyi. iyki izlemişim.
Özay D.
Özay D.

16 Mart 2005 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir deneme olmuş. Herkesin beğenmeyeceği ve muhtemelen gişede yatacak bir film ama ben 10 üzerinden 8 verdim. Bence hak ediyor. Görüntüler kusursuz (yönetmene tebrikler, büyüleyici). Müzik çok güzel, kurgu çok güzel ama bir eksiklik var. Gökhan Kırdar çok güzel yapmış müzikleri hemen dikkati çekiyor zaten; klarneti kime çaldırdı bilmiyorum, belki kendisi çalmıştır Hüsnü Şenlendirci gibi bir büyük usta çoşkusu yaşatmıyo! Çoşkulu bir klarnetle final sahnesi herkesi ağlatabilirdi. Ha bir de sözüm finalin kurgusuna, herkesi finale toplamanın bir gereği var mıydı? Bırak dağınık kalsın :)) Altan Erkekli, Kemal Sunalın Düttürü dünyadaki karakterine benzemiş ama güzel olmuş be. Eleştirmek kolay, ben beğendim. Verdiğim paraya da zamana da helal olsun....
burakaltunsoy
burakaltunsoy

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
oyuncu kadrosuna bakarak film hakkında bilgi sahibi oluyosunuz zaten.çok başarılı.tebrikler...
kenan-sanli
kenan-sanli

16 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
filmdeki oyunculuğa bir şey demiyorum. sadece oyunculara öyle bir senaryoda, öyle bir yapıtta oynadıklarından kızıyorum. istanbulu bir öcü gibi göstermişler 5 öykü var ve istanbul beşinde de bir batak bir çirkef yuvası gösteriliyor. tamam duygu yoğunluğu ile örülmüş bir filim dolayısıyla böyle işlenmesi gerekli ama bu yapıtı hazırlayanların senaryoyu yazanların hiçbiri bence istanbulu sindirmiş bırak sindirmeyi ucundan tanımış değil. duygusal bir yapıt
uniqueparis
uniqueparis

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kurgu olarak izlediğim en iyi türk filmiydi.demek bizde 5 yönetmen biraraya gelip anca düzgün bi film çıkarabiliyolar.bunada şükür napalım..
cengin05
cengin05

2 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
we perde klarnet sesi ile açılır.. filme Gökhan Kırdar abimiz müziklerini yaptığı için gitmiştim. iyiki de gitmişim, çok güzeldi. ama müzikleri daha da güzeldi... exellecent kıwamında :) altam erkekli’ ye sözüm yok ihanet we klarnet diyorum
knut-hamsun21
knut-hamsun21

14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
kül kedisi, kırmızı başlıklı kız, uyuyan güzel, pamuk prenses ve fareli köyün kavalcısı masallarının bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş bir tür alaycı dönüştürüm filmi...masalımsı bir anlatımı var, ancak film o kadar da güzel değidi.Film daha da güzel olabilirdi!!!
fpegasos
fpegasos

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
maalesef ki türk filmlerinde çok az beğenebildiğim var ve bu kadar ünlü isim olmasına rağmen bu filmi çok beğendim ben. mutlaka izelyin derim...
burakhour
burakhour

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten çok iyi bir kadro...İstanbulda her gün olabilecek olaylar..izlerken sıkılmayacağımız bir film...5 tane farklı hikayenin olması ve bu hikayelerin birbirlerine ilginç şekilde bağlanması filminde değerini arttırıyo..Eğer elinizde 1 den fazla film varsa ve karar veremiyosanız bence hiç düşünmeden Anlat İstanbulu seçin...