Deja Vu
4,2

kaus01
kaus01

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Öncelikle filmi çok beğendiğimi söyleyebilirim."Deja vu" fransızca bir kelime olup anlamı bir olayı daha önce yaşamışız izleniminin olması demek.Baştan sona zevkle ve heyecanla izlenen güzel bir film.Denzel Washington'un tüm filmleri gibi sürükleyici.Tek sevmediğim filmi "Philedelepia"filmidir.Bu filmde de çok iyiydi.Filmde "12 maymun"" Devlet düşmanı" ve "Minorty report" filmlerinden parçalar vardı.Bazı sahneler o filmleri hatırlatıyor.Tabi "Geleceğe dönüş" serisini de unutmamak lazım.Sonuçta ilgiyle izlenen süper bir film...
mail83
mail83

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
mutlaka izlenmesi gereken bir film. harika olmuş. filmin sonunda cidden "deja vu" diyorsunuz.
serhatisci61
serhatisci61

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
uzun zaman oldu izleyeli ancak bu değerli ve farklı filme yorum yazmak istedim.gerçektne orjinal bir senaryoya sahip farklı bir film.9/10
aselimt
aselimt

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
denzel olduğu için daha iyi bir film beklentisiyle gidiyorsunuz, ancak malesef beklentinizi karşılamıyor.
senaryoyu, zaman yolculuğu gibi saçma bir odak konu üzerinde değil de, standart polisiye senaryoları tarzında yazsalardı çok daha iyi olabilirdi. zorlanmışlar, ama hem gereksiz, hem de filmi kötüleştiren bir zorlama çıkmış ortaya.
enteresan olmaya çalışılırken, sıkıcı olunmuş.
denzel'a çok da yakışmamış özet olarak...
alone-dark7
alone-dark7

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Mantık dışı bir film ama izlenmeye değer bazı sahnelerde yok artık dedirtiyor ama yabana atılcak bir film değil tafsiye ederim boş vakit değerlendirmek isteyenlere.10/8
csandikcioglu
csandikcioglu

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi başka bir film ile kıyaslamak bence yanlış kurgusal olarak farklı bir yaklaşım...dejavu denilen olay ile bağdaşması bence amiyane tabirle cuk oturmuş.Danzel Washington'un kendini tekrar ettiği bu filmi ben izlemeyen arkadaşlara tavsiye ederim.Özellikle ilk sahne çekim olarak çok başarılı bir patlama sahnesi yansıtıyor.
maximreality
maximreality

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
neresi başyapıt bunun, her film de başyapıt olmuş... 10/5
Bilge-Prens
Bilge-Prens

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Aksiyon güzel o havayı yakalamışlar ama izlemek isteyenlere bir önerim var filmde mantık aramasınlar. Gerçi hangi Hollywood filminde mantık ararsınız ki?
npls
npls

25 Kasım 2008 tarihinde eklendi
böyle bir film i beğenmeyen arkadaşlara şaşıyorum baştan sona dikkatle izlenmesi ve takip edilmesi gereken bir film böyle filmler keşke her zamna yapılsa 10/9
turkelbaris
turkelbaris

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
cekimler, goruntuler iyi olabilir fakat senaryo itibariyle vasat oldugunu dusunuyorum..
mad-eagle-82
mad-eagle-82

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmin konusu sürekliliği ve anlatım tarzıyla güzel bir film olmuş.ama sonu belki daha iyi olabilirdi.yine de izlerken keyif aldığım bir film oldu
ktngr
ktngr

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ii bi film !
uniqueparis
uniqueparis

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmin konusu saçmaydı bence.tamamen ilginç ilgi çekici bir konu ve film ortaya çıkarmak için çalışılmış ama saçmalanmış bence.daha sıradan bir konuyla çok daha etkileyici bir film çekilebilirdi.deja vu için kötü bir film denilemez ama bu filmin bana bişey kattığını düşünmüyorum.denzel washington'un oyunculuğu başarılıydı.
ikutluhan
ikutluhan

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
güzel film. şahsen beğendim ama film altyazılıysa konuyu anlamak için biraz sıkıntı çekebilirsiniz.bu filme gidilir. hatta kaçırmayın mutlaka gidin
skykhan1907
skykhan1907

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
sıkılmadan izleyebileceğiniz klasik denzel washington filmi..sinemaya gitmeye değer yapımlardan..zaten tony scott boş bir film yapmaz..7/10