ilk yarısı inanılmaz sıkıcı filmin.çünkü asıl olaylar ilk yarının sonunda şekillenmeye başlıyor.ikinci yarısı ise çok heyecanlı.soluksuz izlettiriyor kendisini.ama dejavu olgusundan çok uzun zamandır izlediğimiz zamanda yolculuk olayı üzerine kurulmuş film.ve bence bu yolculuğu sağlayan yöntem bana gerçekçilikten bayağı uzak geldi.ama her zamanda yolculuk filmi gibi zamanda yolculuk başladığında insan bayağı bir meraklanıyor.ama benzer örnekleri olan "donnie darko" , "the butterfly effect" ve hatta "jacket" bile bundan daha iyiydi diyebilirim.
Sanki "Geleceğe Dönüş 2007". Film kader-yazgı ve tanrı -bilim ile kurgusal değişim üzerine fazlaca demogoji yapmış.Bir yere kadar mantıklıca, biyerden ötesinde ütopikleşiyor ve senaryo inandırıcılıgını kaybedip sıkıyor. Sadece görsel keyf almak üzere izlenebilir.
Pazar günleri acaba ne yapsam deyip, dvd kiralarsınız ya. O durumlar için kiralanabilecek bir film. Arşivime koymayı düşünmüyorum. Beğendim ancak konu çok abartı olmamış mı? Neden 4 gün 6 saat öncesi? Teknolojiyi bukadar iyi kullanmışsınız ama neden 4 gün 6 saat. Olumsuz olmak istemiyorum ama saçma biraz malesef! Yani kısacası ZZzzz diyorum...
Denzel washington'ın en kötü filmi.İcat edilmiş bir makina ama makinanın çalışması için uzayı katlamalar evreni bölmeler anlaşılmayan saçma sapan bir sürü şey söyleniyor filmde.Hayal gücü fantastik bir şeyler olur ama bu kadar anlaşılmaz olması çok kötü.
denzel washington'ın bile vasat bir oyun cıkardıgını dusundugum deja vu icin ne soyleyebilirim ki?sıradan bir amerikan filmi sadece.oykusunun abartılı olmasından ziyade filmde bir butunluk yok kanımca.bunda da basarısız kurgunun parmagı var tabiki.gercekten beklentimin cok uzagında kalan bir film deja vu.Keske biraz daha ciddiye alınsaydı ya da keske d.w olmasaydı bu projenin icinde...
Senaryo içerisinde ciddi boşluklar var ve bruckheımer tarzından çok uzak bir film . Tony scoot dağınık anlatım sistemine devam ediyor. Zaman içerisinde geri dönüşler sonucu zaman çizgisinin kırılması üzerine bir çok film çekildi . Bu filmde küçük bir hikayeyi başından ortasından anlatıp sonuna gelip tekrar başa dönüyor . Denzel için girdim ama tam bir hayal kırıklığıydı .
Filmi dün izledim ve ne yazık i beklediğimi bulamadım. Çok konuşulan ve merakla beklediğim bir filmdi ama ne yazik ki filmin inandırıcılığı bana geçmedi.Bunun için havada kalmış bir film olarak görüyorum. Ama yinede oyunculuklar ve aksiyon sahneleri gayet güzeldi.
Film konusu itibariyle cok kötüydü,konuda cok büyük bosluklar vardı,özelliklede o odada olanlar tam bir saçmalık yok menzil dışıymış,yok kaydedemiyolarmış kamerayı al kaydet madem alla alla neyse ama yinede baya emek harcamıslar patlatma sahneleri kaza sahneleri filan baya iyiydi onun icin 5/10 ama gidipte izlemeyin
film efekt bakımından oldukça iyi. ama filmin konusu, filmin ismiyle bazı noktalarda çelişiyor. bu daha çok zamanda yolculuk bence... azınlık raporunu anımsattı biraz.
Bu filmi ben kısaca şöyle özetleyeceğim; senaryo çok ilginç, hikaye adeta bilmece gibi insan seyrederken düşünüyor kendi kafasına göre filmi yorumluyor, kurgu zaman zaman aksamasına (bazen fazlaca aksıyor) rağmen başarılı ancak buna rağmen çok kötü yönetilmiş bir film. Yani kısaca; un, şeker, maya var helva yok. Maalesef Tony Scott Aksiyon adına iyi bir yönetmen ama bana göre bu tarz filmler için (zaman kavramı içeren) filmler için biçilmiş bir kaftan değil, böyle bir filmi Christopher Nolan gibi zaman üstadı bir yönetmen üstlenseydi daha başarılı olurdu. Dakikalar ilerledikçe film daha az inandırıcı geliyor seyirciye. Bu filmin bir kere Deja Vu konusunu irdelediğini söylemek çok zor, sanki 'Back to the Future' söz konusunu önümüzde. Ancak, beni asıl bu filmde hayal kırıklığına uğratan Denzel Washington oldu, hiç bir filmini kaçırmadığım bu karizmatik aktörün şimdiye kadar seyrettiğim en zayıf performansı diyebilirim, hâlbuki Gazap Ateşi’nde bu ikili müthiş bir filme imza atmışlardı. Tabii ben Washington’dan her zaman Training Day ve John Q filkmlerindeki olağanüstü performansları beklemiyorum, ama bu kadar vasatını da hiç beklemiyordum doğrusu. İlginç bir film olmasına rağmen hiç beklediğim gibi olmamış.