Devlet düşmanın yönetmeninden çok hoş bi film aslında anlatılanların olması biraz düşününce münkün gibi geliyo ayrıntıları kaçırmadan izlemenizitavsiye ederim çünkü daha zevkli oluyoo
nefes almadan izlediğim filmlerden birisi sacmalıklar yok değil var celişkili yerler de war ama film sonucta. gercekten cok sürükleyici izlemekte tereddütü olan varsa düşünmesin izlesin ;)
Mantık dışı bir film ama izlenmeye değer bazı sahnelerde yok artık dedirtiyor ama yabana atılcak bir film değil tafsiye ederim boş vakit değerlendirmek isteyenlere.10/8
film oldukça güzel fakat kurgudaki bazı olaylar mantık sınırlarını zorlayıp filmden kopmanıza neden oluyor ama film izlemek isteyenleri tatmin edecek bir filmdir. İzleyenler için zaman kaybı olacak bir film değildir. Denzel Washington takipçileri keyifle izleyeceklerdir. Benim notum 8/10
sıradısı kelimesini sonuna kadar hak eden bir film.bu kadar zor bir konudan bu kadar saglam cıkmak takdir edilesi.danzel her karede benim oscarım var diyor
Film başladığı andan itibaren sizi hiç sıkmadan mükemmel bir şekilde ilerliyor.Senaryo ve oyunculuk çok güzel ve Denzel Washington gerçekten harika bir performans göstermiş.8/10
hakkatende bilim kurgu olarak bakılabilecek bir film olmuş.ama güzel senaryo çok hoş.oyunculuklar çok iyi denzelin kötü filmi yok zaten nerdeyse.10 üzerinden 8
Film mantıksal ve bilimsel bazı tutarsızlıklar içeriyor. Yani bir noktadan sonra filmi değil o mantık hatalarını sorgulamaya başlıyorsunuz. Ama bu tutarsızlıklar olmasaydı sanırım film zaten bu kadar ilgi çekici olmazdı. Beni etkileyen bir film oldu ve başarılı olduğunu düşünüyorum özellikle görsel efektleri ve senaryosuyla. Ayrıca filmin sonunda çalan Macy Gray şarkısı Coming Back to You da tüylerimi diken diken eden bir final olmasını sağlamıştı...
bence dejavu gerçekten harika üssü harika bir film değişik bir senaryo sürükleyici bir film.. ben gerçekten bu filmi çok beğendim ama ne yazıkki daha sonunu seyredemedim :( en kısa zamndada seyretmeyi düşünüyorum izlenmeye değer (******)
Abartmış olmak istemem fakat amerikan sinema dünyası kendini aştıkça aşıyor. Harika bir film olmuş. Ha havada asılı kalan yerler var deniliyor ki galiba oralarını alamakta zorluk çekmiş ahali. Hele de kurgusu ve senaryosu ve de oyunculuk peh ki peh... 10/10