Deja Vu
4,2

kkapadokya
kkapadokya

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence süper bi filmdi ve ciden herkesin izlemesini tavsiye ederim
kaus01
kaus01

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Öncelikle filmi çok beğendiğimi söyleyebilirim."Deja vu" fransızca bir kelime olup anlamı bir olayı daha önce yaşamışız izleniminin olması demek.Baştan sona zevkle ve heyecanla izlenen güzel bir film.Denzel Washington'un tüm filmleri gibi sürükleyici.Tek sevmediğim filmi "Philedelepia"filmidir.Bu filmde de çok iyiydi.Filmde "12 maymun"" Devlet düşmanı" ve "Minorty report" filmlerinden parçalar vardı.Bazı sahneler o filmleri hatırlatıyor.Tabi "Geleceğe dönüş" serisini de unutmamak lazım.Sonuçta ilgiyle izlenen süper bir film...
monopoly
monopoly

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ABD ’nin teknolojide sınır tanımadığını poh poh layan bir film,ama kurgu bence güzel,mutlaka izleyin derim.
berk-ay1987
berk-ay1987

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
5 ocakta çok sevdiğim bir arkadaşımla gittiğim bir filmdi.her ne kadar filmden çıktıktan sonra gülüşüp birbirimize noldu ya bişey anlamadım ben bu filmden desekte sonuçta iyi bir filmdi yorumunda birleştik.izleyin benim hatırıma izleyin:))))
jamesbond-2
jamesbond-2

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ben filmi yeni izledim değişik bir filmdi benim hoşuma gitti,güzeldi yani.Aksiyon,macera,oyunculuk hepsi filmde vardı.Farklı bir film arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.8/10
Esra D.
Esra D.

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence guzeldı yanı merakla ızledım ben...
xyesmaylox
xyesmaylox

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
sıkılmadan merakla ızleyecegınız bı fılm.matrix le kıyaslayan olmş yapmayın arkadaslar gerek yok bunlaraa. aldıgı puanı hakedıoo keske sınemada ızleseydım 9 puan benden...izleyın bısı kaybetmezsnz...akisene Kazanırsınız :D
potasyum
potasyum

25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
güzel filmdi.Birazcık bana 12 Maymun filmini anımsattı.
pislick07kaan
pislick07kaan

21 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bilim kurgu dediğin böyle olur. ayrıca Denzel da her zamanki gibi harika iş çıkarmış. inanılmaz bi film kaçırmayın derim
denn53
denn53

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence süper bir film. Hem kurgusu hem de oyunculuk harika. Kesinlikle izleyin derim.
mm76
mm76

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film, belirli bir hareket ve bilimkurguyu barındırıyor. çokça saçmalığa bulaşmamaya çalışmış. Ancak zamanda geriye gidildiği anlaşılıncaya kadar tutarlıydı:) yine de hoş bir seyirlik. Jim ceazivel sürpriz! (yoksa cezivıl mıydı?)
sidarta21
sidarta21

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
başlarda karışık gelsede ilgi çeken bir konusu var kendini izlettiriryor.film sonlara doğru daha da anlam kazanıyor.fena film değildi.
Figen Bilgin
Figen Bilgin

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
kim ne derse desin ben çok beğendim senaryo yönet. music oldukça iyidi ehh bi de denzel olunca....(mantık dışı diyenler biraz daha düşünsün derim)
sercanozel
sercanozel

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar manyak bi film izlemeyenler hemen izlesin çok dikkatli olsun ama !!! ;)
zabidinb
zabidinb

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
mantığını çok düşünmezseniz keyifle izleyebileceğiniz bir film. Yönetmenliği kesinlikle harika.. Sahnelerde oluşturulan ambians falan güzel.

Ama senaryo konusunda şüphelerim var. Geçmişi görme konusu zor olmasına rağmen bence imkansız değil.Sonuçta nesnelerden yayılan ışıklar zamanın birinde uzayda yakalanıp görülebilir. Ama zamanda geriye dönmek işin içine girince mantık hataları boy göstermeye başlıyor.

Ama tabiki geçmişe geri dönmek olmasa heyecan oluşturacak birşey nasıl bulurlardı bilemiyorum...