Öncelikle filmi çok beğendiğimi söyleyebilirim."Deja vu" fransızca bir kelime olup anlamı bir olayı daha önce yaşamışız izleniminin olması demek.Baştan sona zevkle ve heyecanla izlenen güzel bir film.Denzel Washington'un tüm filmleri gibi sürükleyici.Tek sevmediğim filmi "Philedelepia"filmidir.Bu filmde de çok iyiydi.Filmde "12 maymun"" Devlet düşmanı" ve "Minorty report" filmlerinden parçalar vardı.Bazı sahneler o filmleri hatırlatıyor.Tabi "Geleceğe dönüş" serisini de unutmamak lazım.Sonuçta ilgiyle izlenen süper bir film...
5 ocakta çok sevdiğim bir arkadaşımla gittiğim bir filmdi.her ne kadar filmden çıktıktan sonra gülüşüp birbirimize noldu ya bişey anlamadım ben bu filmden desekte sonuçta iyi bir filmdi yorumunda birleştik.izleyin benim hatırıma izleyin:))))
ben filmi yeni izledim değişik bir filmdi benim hoşuma gitti,güzeldi yani.Aksiyon,macera,oyunculuk hepsi filmde vardı.Farklı bir film arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.8/10
film, belirli bir hareket ve bilimkurguyu barındırıyor. çokça saçmalığa bulaşmamaya çalışmış. Ancak zamanda geriye gidildiği anlaşılıncaya kadar tutarlıydı:) yine de hoş bir seyirlik. Jim ceazivel sürpriz! (yoksa cezivıl mıydı?)
mantığını çok düşünmezseniz keyifle izleyebileceğiniz bir film. Yönetmenliği kesinlikle harika.. Sahnelerde oluşturulan ambians falan güzel.
Ama senaryo konusunda şüphelerim var. Geçmişi görme konusu zor olmasına rağmen bence imkansız değil.Sonuçta nesnelerden yayılan ışıklar zamanın birinde uzayda yakalanıp görülebilir. Ama zamanda geriye dönmek işin içine girince mantık hataları boy göstermeye başlıyor.
Ama tabiki geçmişe geri dönmek olmasa heyecan oluşturacak birşey nasıl bulurlardı bilemiyorum...