Hakikaten süper bir filmdi (konusunu anlayabilene tabii). Zaten Denzel dedin mi, benim için yeter. Senaryonun deja vu'ya çok farklı olan yaklaşımıysa, kalite kokuyor. Bu filme 10 vermek isterdim ama, ufak tefek eksikleri vardı. Ya daha önce vermişsem..
ben filmi büyük bir keyifle izledim..ve olağan üstü buldum..bence danzel washıngton a her şey çok yakışıyo..yine kendine en çok yakışanı yapıp harika bir kahraman canlandırmış..mutlaka izleyin..
Biraz absürt ve abartılı bir senaryo olabilir ama yine de gayet keyifle izlenebilir. Denzel yine döktürmüş. İlginç film arayanlara tavsiye edilir. 8/10
iyi senaryo iyi oyunculuk kaliteli bir film,tony scott ın ellerine sağlık.yine de başta denzel washington için gittiğimi itiraf etmeliyim,ama film beklentimin üstünde çıktı.tavsiye edilir...
evet güsel kurgulanmış senaryo olarakta çoğu filmin eline su dökebilecek bir film ama dıkkat etmenizi istedigim bisey var.Film biraz minority report kokuyordu yani önceden görerek önlemeye çalışmak ayrıca o buldukları alet çok sacmaydı bence ama yine de 8/10 hakeden bir film.
filmin ilk 20 dakkasını izleyince "yine dandik bi film aldım heralde" diye düşünmüştüm.ama filmin devamı süper gelişti .son derece güzel kurgulanmış bi yapıt.böyle filmler hoşuma gidiyo.izleyin .10/9
Harika bir filmin sonu berbat bir şekilde bitmeyi hak etmez ama genelde olan budur. Senaristi bu makus talihten bu filmi kurtardığı için tebrik ediyorum. Film daha ilk baştan sizi sarıp sarmaladığı için hatalardan falan haberim olmadı. Oldukça keyifli bir filmdi. Denzel için izledim desem yalan olmaz ve ne buldum? Tabii ki denzel. :)
gazap ateşinden sonra 2 li bir araya gelmiş.. denzel washington ve tony scott.. ve yine çok güzel bir eser ortaya çıkmış.. sürükleyici. ilginç ve etkileyici bi film.. kesinlikle izlenmesi gerek.