Film oldukça sürükleyici. Kurgusu son derece başarılı. Ancak kurgunun peşinde koşarken bazen yoruluyorsunuz. Deja vu'nun bilimsel olarak açıklanma çabasına girildiği sahneler de biraz komik ancak gene de izlenmesi gereken bir film derim. Denzel Washington oyunculuğu ile gene hayran bırakıyor. İyi seyirler.
bana göre face off en ii polisiye filmdi ve hala da öle ben o filmi başka hiçbir filmle kıyaslamazdım ama deja vu hariç...müthiş ti yaa başka bir şey demnemez...bilimkurgu biraz abartılmış ama o kadar da olsun hem ne belli böle bir teknoloji icat edilmemiş(zamanda yolculuk hariç)....süperrrrr.
Bu tarz filmlerden hoşlanıyorsanız kaçırmayın derim.Bildiğimiz Deja Vu olayına farklı bir bakış getiriyor.Hiç sıkmayan,son ana kadar merak ettiren,sürükleyici bir film.
sürükleyici; ama denziel ın bu role oturmadığını düşünüyorum. o daha ziyade gerçekçi ve sürekli hayatın içinde filmlerin oyuncusu... tabi yinede seyredin güzel bi film.
senaryoyu yetersiz hatta kötü bulan arkadaşlara küçük bir öneri: eğer bu filmde mantık arıyorsanız önce Albert Einstein'ın paralel evrenler hakkındaki görüşü hakkında biraz araştırma yapmalısınız. o zaman filmin ne kadar sağlam bir senaryosu olduğu daha iyi anlaşılacaktır.
kurgu iyiydi, etkileyiciydi, keşke bu filmdekileri yapabilmek gerçek hayatta da mümkün olsa... ayrıca tamam mantık hataları olabilir ama her filmden süper mantık beklemek yanlış bence!