movie-man-2
1 değerlendirme
2 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir film konular okadar gzl birbirine bağlanmışki film boyunca sürekli şok halindesiniz. kesinlikle izlenmeli ve 10 puan verilmeli. bu filmi begenmeyen biri film esnasında başka bişelerle uraşmış demektir. filmi adam gibi izleyen birinin bu filmi begenmemesi imkansız okadarda büyük konuşuyorum. gözünüz kapalı izleyin.
Deja vu muhteşem bir film Denzel Washigton’un performansı harika.Film sadece Aksiyon ve Gerilim değil bence Bilimkurgu’da var. Ayrıca filmdeki elektrik kesintileri Amerika da hatırlarsanız bilinmeyen nedenlerden dolayı elektrik kesintileri olmuştu belki filmde ki ne benzer çalışmaler yapmış olabilirler. Neden olmasın? 10/10
tony cott domino filmiyle hayal kırıklığı yaratsada iddialı bir yapımla geliyor.denzel washington 52 yaşında olmasına rağmen usta oyunculuğundan hiçbirşey kaybetmemiş
mantığımıza ters geliyor biraz ama hoş bir film.danzel washıngton yine döktürüyor zaten, dediğim gibi hala anlayamadığım yerler var.ama sonu çok güzel di. . . 9/10
süper bir film görsel efekler,danzel herşey harika ama filmin başı biraz sıkıcı ve fazla uzatılmış.keşke senaryo üzerinde biraz daha durulsaydı ama genede izlenmeye deger filmlerden helede piyasada ki diger filmleri düşünürsek!!!
film tek kelimeyle harikaydı. artık kelebek etkisi, göl evi gibi film lerin çoğalmakta olduğunu görmek gerçekten güzel. film bence bundan 10-15 yıl sonra olabilecek bir teknolojiyi anlatıyor.