film gerçekten çok güzeldi.fakat doğruyu söylemek gerekirse insanın kafasını çok karıştırıyor.soruların cvplarını sonradan öğreniyorsun yinede tatmin edici cvplar olmuyor.ama izlenmeye değer bi film.pişman olmazsınız!!!:)
fight club'tan beri hiç bir senaryoya on üzerinden dokuz vermemiştim :)) 15 kere daha izleyebilirim. dün akşam izledim ama hala bağlantılar kurmak için kafa yoruyorum... arşivlerde ve hafızalarda mutlaka yer alması gereken bir film.....
ya gercekten super bır fılmdı ben rastgele gıttım tek yabancı fılm dejavuydu ama cok etkılendım halada etkısındeyım albert eisteyn zaten buna ınanıyordu fızıkcıler mutlaka ızlemelı zaten denzel wasıngton ıcın bıle ızlenebılır cunku herzamankı gıgı muhatesem herkes gıtmelı harıka...
cok guzel bır fılmdı oyunculuklar harıkaydı saçmalıklar vardı tabi ama cogu korku filmlerınde macera fılmlerınde oluyor bu işi güzel ilginç yapanda bu ben cok begendım herkese tavsıye ederımm
Son derece güzel bir film.Başından sonuna kadar ilgiyle izledim.Val Kilmer(Pryzwarra)'nın Adam Goldberg yani Denny e söylediği "işin bittikten sonra ışıkları kapat" sözünde heralde şehrin elektiriğini kes manasında söylememiştir :)
Flim "niye" ler le dolu? Flimden eger bişi anlamak istiyosan tartışman lazım yoksa tek kişinin beyni ile anlaşılacak bir flim deil.Bide geçmiş ile gelecek kavramlarını çok iyi anlaman lazım.Flimde zamanı bayagı bi ileri almışlar bilmiyom ilerde böyle şeyler olurmu ama inşallah olur yararlı şeyler ^^
Bu film son zamanlarda çıkan en güzel film diyebilirim. Müthiş bi kurgu insan filmi izlerken kendini filmin içindeymş gibi hissediyor. Şiddetle tavsiye ediyorum kimse bu filmi kaçırmasın ben ikinci kez izlemeyi bile düşünüyorum..
kesinlikle güzeldi, ama herkese hitap etmemesi normal çünkü kimileri çok net anlatılan fılmlerden hoşlanıo sinemadan cıktıgımda bu ne şimdi anlamadım diyenler bile vardı ama bnce güzeldi..
arkadaslar konu cok iyi yalnız ben bu flimde azınlık raporu nu gördüm sanki bir daha izlerseniz dikkat edin görüceksiniz ama gayet basırılı bir flim olmus...
Filmin senaryosu piyasadaki birçok filmden oldukça farklı. Hepimizin zaman zaman acaba geçmişe dönebilseydik neleri nasıl değiştirebilirdik ve bu değişimlerin bugüne etkileri nasıl olurdu sorularının işlendiği bir film. Bilim kurgu, aksiyon tarzındaki filmleri sevmeme rağmen bu filmi çok beğendim. Kesinlikle seyredin derim.