Deja Vu
4,2

kkapadokya
kkapadokya

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence süper bi filmdi ve ciden herkesin izlemesini tavsiye ederim
leosniper
leosniper

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izleyip de etkisinden kurtulmak da zorlandığım ender yapımlardan biriydi. Oyuncu seçimi, senaryosu ve müziğiyle gerçekten de sevilmeyi ve saygı görmeyi hak eden bir film. Devlet Düşmanı, Karayip Korsanları serisi, Armageddon filmlerinin yanı sıra, dizi olarak da CSI Las Vegas'ın yapımcılığını üstlenen Jerry Bruckhaimer filmlerini zaten beğenerek izliyordum. Oscar ödüllü Danzel Washington ile Val Kilmer gibi kaliteli iki yıldızı bir araya getiren bu filmi kaçırmamanızı öneririm. İyi seyirler. Saygılar...
artolga
artolga

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
izlenmeye değer kaçıran varsa çokda üzülmesin
darkfeeL
darkfeeL

22 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten çok iyi bir film.
hndy
hndy

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
beğendim filmi çok...keşke olsa öyle bir şey bile dedim
her filmin sonu böyle olsa çok güzel olur (:
mujgany
mujgany

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gerçekten başarılı bir film olmuş. denzel washington'ın oyunculuğu mükemmeldi.film ilk başlarda sıkıcı gibi görünsede sonlara doğru baya bi hareketleniyor.izlenilmesini tavsiye edrim.
mulyyy
mulyyy

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu film Gerçekten süper. herkese tavsiye edioyorum şiddetle. eger bu film kaçmazz dejaaa vu
denn53
denn53

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence süper bir film. Hem kurgusu hem de oyunculuk harika. Kesinlikle izleyin derim.
kivancs
kivancs

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
film oldukça güzel fakat kurgudaki bazı olaylar mantık sınırlarını zorlayıp filmden kopmanıza neden oluyor ama film izlemek isteyenleri tatmin edecek bir filmdir. İzleyenler için zaman kaybı olacak bir film değildir. Denzel Washington takipçileri keyifle izleyeceklerdir. Benim notum 8/10
ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

14 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Aksiyon ve bilim kurgu unsurlarını, zaman yolculuğu ve paralel evren temalarıyla harmanlayan, temposu hiç düşmeyen, sürekli merak içinde bırakan son derece sürükleyici bir filmdi. Denzel Washington, kusursuz oyunculuğuyla adeta filmi tek başına sırtlamış. Zaman yolculuğu temalı aksiyon filmleri arasında kesinlikle izlenmesi gereken bir başyapıt.