akışı ile sağlam bir film olmuş ama nedense eksikleri var. sanki buna benzer senaryoyu daha önce izlemiş gibiyim belki de filmin etkisidir ne de olsa deja vu. ama insanı etkilemiyorda değil! bende uzayı katlamak sitiyorum ddim film çıkışında.ama olayların bağlanma şekilllerine hayram kaldım. oyuncunun kalitesi de filmi onure ediyor. bence izlenmesi gereken bir yapıt olmuş özellikle de deja vu ya inanıyor ve de savunuyorsanız kaçırmayın!
hıhh işte bu kadar. bazı mantıksal sorunlar var ya bende ya filmde ama bunlara takılamayacak kadar akıcı ve heycanlıydı. kurgu seri bi şekilde verilmiş. geri dönüşler süperdi gönlümden 9 çıkıverdi......:)
kesinlikle güzeldi, ama herkese hitap etmemesi normal çünkü kimileri çok net anlatılan fılmlerden hoşlanıo sinemadan cıktıgımda bu ne şimdi anlamadım diyenler bile vardı ama bnce güzeldi..
basarılı bır fılm olmus...fılmın ılk yarısı bırascık sıkıcı gecse de aklınızdakı soruların cewaplarını merak ettıgınız ıcın 2. yarısını zewkle takıp edıyorsunuz...ve de sonunu tahmın edemıyecegınız bır fılm olmus...vede benı en cok tatmın eden tarafıda bu oldu
Bu tarz filmlerden hoşlanıyorsanız kaçırmayın derim.Bildiğimiz Deja Vu olayına farklı bir bakış getiriyor.Hiç sıkmayan,son ana kadar merak ettiren,sürükleyici bir film.
iyi senaryo iyi oyunculuk kaliteli bir film,tony scott ın ellerine sağlık.yine de başta denzel washington için gittiğimi itiraf etmeliyim,ama film beklentimin üstünde çıktı.tavsiye edilir...
Flm beklentilerimden daha fazlasını karşıladı. Gerilim düzeyi baya yüksek. Sonuna kadar çok iyi geldi bence film; fakat sonunu çok beğenmedim. Bazı konular havada kaldı diye düşünüyorum. Yine de izlenmesi gereken bir film. 7/10
5 ocakta çok sevdiğim bir arkadaşımla gittiğim bir filmdi.her ne kadar filmden çıktıktan sonra gülüşüp birbirimize noldu ya bişey anlamadım ben bu filmden desekte sonuçta iyi bir filmdi yorumunda birleştik.izleyin benim hatırıma izleyin:))))