mgungor1
25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Son derece güzel bir film.Başından sonuna kadar ilgiyle izledim.Val Kilmer(Pryzwarra)'nın Adam Goldberg yani Denny e söylediği "işin bittikten sonra ışıkları kapat" sözünde heralde şehrin elektiriğini kes manasında söylememiştir :)
orta bi filmdi diyebilirim ne çok ii nede çok kötü...ilk yarısı gerçekten insanı bayıyor çünkü bişey anlamıyorsunuz olayları bağdaştıramıyorsunuz ama devamı izlenince bütün parçalar yerine oturuyor( yinde bi kaç soru işareti kalıyor kafada..)tamam kameradan izlenmesi olayı gerçekten çok saçma..hele ki danzelin ekrana laser tarzı bi aygıt tutması inanılmaz saçma ama yinede izleyin boş vaktiniz varsa tabi...
çok güzel bi film gerçekten..bana da Kelebek Etkisi ni hatırlattı biraz..filmin ismi senaryoya cuk oturmuş yani en azından film hakkında hiçbi bilginiz olmasada isminden neler olabileceğini tahmin edebiliyosunuz..ama yinede tek başına izlememekte,izlesenizde soradan başka izleyenler bulmakta yarar war..mantık hataları da çok ama insan onları hata olarak değil,orjinallik olarak görüyo..taktir ettim şahsen
mükemmel bir filmdi..açıkçası beni düşünmeye itiyor..hala abuk gençlik komedilerinin yapıldığı bir ülke sanırım daha çok uzun yıllar bu tip filmlere imza atamayacak..! başrolede denzel washington'dan başkası bu kadar oturmazmış doğrusu hakkını vermişler film dört dörtlük
fight club'tan beri hiç bir senaryoya on üzerinden dokuz vermemiştim :)) 15 kere daha izleyebilirim. dün akşam izledim ama hala bağlantılar kurmak için kafa yoruyorum... arşivlerde ve hafızalarda mutlaka yer alması gereken bir film.....
film gerçekten çok güzeldi.fakat doğruyu söylemek gerekirse insanın kafasını çok karıştırıyor.soruların cvplarını sonradan öğreniyorsun yinede tatmin edici cvplar olmuyor.ama izlenmeye değer bi film.pişman olmazsınız!!!:)
Film oldukça güzeldi. Zaman kavramı merak uyandıracak şekilde işlenmiş. Bide böyle şeylerden bilginiz varsa ve ilgileniyorsanız heyeceanla seyredebilirsiniz...
Film, zamanda yolculuk öğesi üzerine kurulu tüm filmler gibi kavram kargaşası yaratıyo. Doğal olarakta kendi felsefesinde çelişkilere düşüyor. Bu kadar ince düşünmeyenler için çok iyi bir film olduğunu söyleyebilirim.
ya abi film manyakkk. süper bir film olmuş izlemeyen herkese tavsiye ederim sinemasına gidin, cdsini alın napıp edip bu filmi izleyin. film tek kelimeyle harika.
Holywoodun senaryo sıkıntısı çektiği şu günlerde iyice düşünülmeden sırf ilginç olsun diye uydurulmuş bir hikaye.. film baştan sona mantık hataları ile dolu sinemadan çıktıktan sonra kendimi kandırılmış gibi hissettim..
biraz abartılı ve tutarsız kısımları var da olsa fena bir film değildi.. yani izlediğime pişman değilim. ayrıntılar iyi işlenmiş, güzel kurgulanmış..
ancak kafamı kuracalayan şey; seneler önce geleceğe dönüş filmindeki doktor ya bizi kandırdı yıllarca yada alternatif zaman denilen şey öyle tehlikeli bir şey değil..
hmm tamammm gayet güzel düşünülmüş bir senaryo,benzeri yok herhalde.. ama yanii filmin adı sUperMan olabilirmiş gibi geldi banaa.. her işin altından denzel abimiz kalkıyo geriye kalan oyuncuların hepsi figüran olmuş resmen.. (val kilmer dahil) bunu göz ardı ederseniz izlenilebiletisi olan bir film..