uniqueparis
9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmin konusu saçmaydı bence.tamamen ilginç ilgi çekici bir konu ve film ortaya çıkarmak için çalışılmış ama saçmalanmış bence.daha sıradan bir konuyla çok daha etkileyici bir film çekilebilirdi.deja vu için kötü bir film denilemez ama bu filmin bana bişey kattığını düşünmüyorum.denzel washington'un oyunculuğu başarılıydı.
Hayretler içerisindeyim bende filmi beğenmiyenler gibi bu filme bu kadar yüksek oy verilmesini anlıyamadım Tony scott filmlerini severim denzelıda ama bu filmi ikiside kurtaramıyor.
Bu filmi başka bir film ile kıyaslamak bence yanlış kurgusal olarak farklı bir yaklaşım...dejavu denilen olay ile bağdaşması bence amiyane tabirle cuk oturmuş.Danzel Washington'un kendini tekrar ettiği bu filmi ben izlemeyen arkadaşlara tavsiye ederim.Özellikle ilk sahne çekim olarak çok başarılı bir patlama sahnesi yansıtıyor.
Film oldukça sürükleyici. Kurgusu son derece başarılı. Ancak kurgunun peşinde koşarken bazen yoruluyorsunuz. Deja vu'nun bilimsel olarak açıklanma çabasına girildiği sahneler de biraz komik ancak gene de izlenmesi gereken bir film derim. Denzel Washington oyunculuğu ile gene hayran bırakıyor. İyi seyirler.
Her ne kadar insan mantığına aykırı sahneler olsada,bu filmin ayrıca bilimkurgu filmi olduğunu göz önünde bulundurarak izlemek lazım.Sonuç olarak film baştan sona sürükleyici bir film ve sonu muhteşem bitiyor.