Deja Vu
4,2

ali-ekmekci
ali-ekmekci

19 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film bence çok iyiydi.zaten danzel washingtonun hastasıyım izlediğim bütün filmleri süper oluyo bu filmde bayağı etkileyiciydi herkese tavsiye ederim
mirc55
mirc55

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
teknoloji komedisi.. oğlum kaskı çevir göremiyozzz..
-burda bi ambulans var
-biz göremiyoz
allah allah kim koydu bunu,4gün bilmem kaç saat önce yoktu...

birde ölüyorsan öl be adam ne diye son sahnede yine çıkarsın ki! sanki çok üzülmüştük öldün diye!!! tın yani
burakcarkci
burakcarkci

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Deja vu muhteşem bir film Denzel Washigton’un performansı harika.Film sadece Aksiyon ve Gerilim değil bence Bilimkurgu’da var. Ayrıca filmdeki elektrik kesintileri Amerika da hatırlarsanız bilinmeyen nedenlerden dolayı elektrik kesintileri olmuştu belki filmde ki ne benzer çalışmaler yapmış olabilirler. Neden olmasın? 10/10
daracak
daracak

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Tek Kelimeyle Harikaydı. Kesinlikle İzlenmeli...
selcukorn
selcukorn

2 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
benim son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi. bence mutlaka herkes izlemeli..
özellikle senaryo muhteşem 10/9 luk bir film bence..
movie-man-2
movie-man-2

2 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir film konular okadar gzl birbirine bağlanmışki film boyunca sürekli şok halindesiniz. kesinlikle izlenmeli ve 10 puan verilmeli. bu filmi begenmeyen biri film esnasında başka bişelerle uraşmış demektir. filmi adam gibi izleyen birinin bu filmi begenmemesi imkansız okadarda büyük konuşuyorum. gözünüz kapalı izleyin.
gokhankoruyucu
gokhankoruyucu

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bu bir film arkadaşlar, bir tez değil! Zaten herşeyi mantıklı olsa film yerine çok daha farklı projelerde kullanılırdı.

Sinema ne içindir? Heyecan, sürükleyicilik, etkileyicilik vs. vs. Peki ne değildir? Bilimsel bir tez!...

Tadını çıkartmaya bakın, adamlar yapmış, Denzel muhteşem oynamış... Harika 2 saat geçirmek isteyen herkese tavisye ederim... 8/10
melihsusyal
melihsusyal

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir film olmuş en azından sıkmıyor insanı 8/10
abiya
abiya

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Harika bir filmin sonu berbat bir şekilde bitmeyi hak etmez ama genelde olan budur. Senaristi bu makus talihten bu filmi kurtardığı için tebrik ediyorum. Film daha ilk baştan sizi sarıp sarmaladığı için hatalardan falan haberim olmadı. Oldukça keyifli bir filmdi. Denzel için izledim desem yalan olmaz ve ne buldum? Tabii ki denzel. :)
kakalaent
kakalaent

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
evet güsel kurgulanmış senaryo olarakta çoğu filmin eline su dökebilecek bir film ama dıkkat etmenizi istedigim bisey var.Film biraz minority report kokuyordu yani önceden görerek önlemeye çalışmak ayrıca o buldukları alet çok sacmaydı bence ama yine de 8/10 hakeden bir film.
denniz90
denniz90

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
inanılmaz süper film bırakın zamana değermi die sormayı herkesin kesinlikle islemesi ve gayet sürükleyici bir film 10/9
lizee-2
lizee-2

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir film ...
son--osmanli
son--osmanli

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmi özel kılan tek şey konusunun farklı olmasıydı.geçmişi gösteren abartının da ötesinde kamera sahneleri beni filmden soğuttu açıkcası.
volkan-dal
volkan-dal

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
süper bi filmdi halen olaylar nasıl gerçekleşti diye düşünüyorum ..! herkes izlemeli 10/8
kunteperotk
kunteperotk

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Beklediğime kesinlikle değdi..Sinemada kaçırıp bir kaç ay sonra izlesem de harika bi film olduğunu söyleyebilirim..Yuh artık demiştim en sonunda..