film, belirli bir hareket ve bilimkurguyu barındırıyor. çokça saçmalığa bulaşmamaya çalışmış. Ancak zamanda geriye gidildiği anlaşılıncaya kadar tutarlıydı:) yine de hoş bir seyirlik. Jim ceazivel sürpriz! (yoksa cezivıl mıydı?)
tamam anladık film guzel de oyle sacma mantıksız bi senaryoyla bende mukemmel bi film cekebilirim maddi destek sağlandıktan sonra.. mantık aramayan warsa buyursun izlesin guzel film
Aksiyon güzel o havayı yakalamışlar ama izlemek isteyenlere bir önerim var filmde mantık aramasınlar. Gerçi hangi Hollywood filminde mantık ararsınız ki?
önce isimden dolayı büyük beklenti içine girdim daha sonra yorumlarını okudum (pek te içaçıcı değillerdi) ve çerezlik niyetine izlemeye koyuldum.özellikle 2,bölümde parçalar yerli yerine oturuyor pişman olmazsın izlesen de izlemesen de olur ama sırf denzıl abinin aşık olmuş adam bakışı için bile izlenir.
filmin ismini cok duydum en sonunda izleme firsati buldum.tamam film cok guzel seneryosu cok ilginc degisik ama sacma.filmi izledikten sonra arkadaslarimla birlikte su fikre vardik.erkekler ne olursa olsun bgendikleri kadinlari sonunda elde ediyolar.Denzil ne yapti etti dort yil geriye gidip kizi elde etti...ama izlemenizi tavsiye ederim
kesinlikle süper bir film ne bir klasik aksiyon nede klasik suç/suçlu çözme filmi. Denzel'ın oyunculuğuna diyecek laf yok 10/10 verdim ben ve filmi begenmiyenleride anlayamadım
filmin konusu tamamiyle saçmalıktan ibaret, ama adamlar saçmaylayarak da mükemmel film yapmasını çok ii biliyorlar. Denzel oyunculuk denilen o işi her noktasına kadar dört dörtlük yapıyor fantastik bir film gerçekten
Ben izlediğimde bayağı etkısınde kaldım asla başarısız bir film değil.bir kere yakaladıgı hassas noktalar var .Baştan sizi zaten zaptediyor konu secimi iyi senaryo iyi Denzel iyi daha ne diyelim.1 puan kırdım o da tahmin edebilceğiniz gibi sonunun iyi bağlanamasından bir de aksiyona yeterince doyamadıgımdan.