Deja Vu
4,2

ismail7172
ismail7172

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Devlet düşmanın yönetmeninden çok hoş bi film aslında anlatılanların olması biraz düşününce münkün gibi geliyo ayrıntıları kaçırmadan izlemenizitavsiye ederim çünkü daha zevkli oluyoo
burak-4038
burak-4038

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
mutlaka herkesin izlemesi gereken bir film zaten Denzel warsa o film herzman izlenir:D
nuri-ozlem
nuri-ozlem

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Ajan Dougın lazerle oynadığı kısım çok saçmaydı.Onun dışında fena değildi film.

6 puan
zaferaggez24
zaferaggez24

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
arkaşlar filmi bence dikkatli izlemediğinizden anlamamışsınızdır benim izlediğim en iyi filmlerden birtanesi mükemmel hatta ama düşündüren ve hatta defalarca izlettiren bir film. kesinlikle tafsiye ederim..
Server Bedii
Server Bedii

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmi 2. İzleyişimde Tam Anlamıyla Anladım.Filmi İzledikten Sonra Gerçekten Böyle Bir Şey Olabilirmi Soruları Kafamda Dönüp Durdu :)
ibrahim-ercan
ibrahim-ercan

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
film fena değildi ancak filme zamanda yolculuk yapılıyo ve türde bilim kurgu yazmıyo, ilginç...:)
gamzeligirl126
gamzeligirl126

27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
puanım 10 üzerinden tabi ki 10 mükemmellllll bir film
umuthoke
umuthoke

20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
2 saat boyunca bi an bile sıkılmadım muhteşem bir filmdi. Kesinlikle izlenmesi gerek zaman kaybı diye birşey olamaz bu filmde.
TalhaD
TalhaD

11 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film oyunculuk senaryo aksiyon zeka herşey var zaten denzel washingtonın oynadığı her film izlenir
Kuwaie
Kuwaie

27 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar izlediğim en iyi fildi... 2006da sinemada izlemiştim zaten, geçen gün bir kez daha izledim ve aynı keyfi aldım. Ölmeden önce izlenmesi gereken 10 film arasına girer...
darkfeeL
darkfeeL

22 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten çok iyi bir film.
altuneli
altuneli

10 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Kader ve zamanda yolculuk üzerine yapılmış en mükemmel filmlerden biri. Bu tür filmleri seviyorsanız buradaki boş yorumlara aldanmayın. Kesinlikle zaman ayırıp izleyin.
ddeejjaavvuu
ddeejjaavvuu

24 Şubat 2012 tarihinde eklendi
birşey dememe gerek yok, inanılmaz.gerçekten gelmiş geçmiş en iyi film olarak görüyorum.kurgulu,şaşırtıcı,akıcı,bulmacalı-bilmeceli :)) düşünemeyenler izlemesin lütfen :))
Suat E.
Suat E.

4 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ertan y
ertan y

25 Ekim 2017 tarihinde eklendi
son derece kötü bir film olmuş.Bir filmin sonu ancak bu kadar kötü bitebilirdi.Beklentim çok yüksekti