film efekt bakımından oldukça iyi. ama filmin konusu, filmin ismiyle bazı noktalarda çelişiyor. bu daha çok zamanda yolculuk bence... azınlık raporunu anımsattı biraz.
film yarısına kadar çok iyi giderken birden mantık hataları silsikesi ile aman beee dedirten bi duruma gelmiş. hele romantizm katmak uğruna esas oğlanla esas kızın yakınlaşması bana ıykkkk dedirtti. ne olduda hiç tanışmadan, hele hele vurulmuşken öyle yakınlaşmalar falan. Yarısından sonraki teknolojik ve "aynştaynsal" mantık hataları ve tahmin edilebilir ama tahammül edilemez sonlar beni rahatsız etmez diyorsanız izleyin. yada yarıya kadar izleyip başka filme geçin. 10/5 (filmin ilk yarısı için oda!!)
Sanki "Geleceğe Dönüş 2007". Film kader-yazgı ve tanrı -bilim ile kurgusal değişim üzerine fazlaca demogoji yapmış.Bir yere kadar mantıklıca, biyerden ötesinde ütopikleşiyor ve senaryo inandırıcılıgını kaybedip sıkıyor. Sadece görsel keyf almak üzere izlenebilir.
Film gerçekten harikaydı ve gerçekten zaman gerçekte de geri dönebilirmiş gibi kendinizi kaptırıyorsunuz.Amerika da böyle bir şey için çabalanıyor mu acaba diye çok düşündüm bu filmden sonra einstein in izafiyet teorilerini okudum ama gerçekten zaman çok karmaşık bir kavram
tamam anladık film guzel de oyle sacma mantıksız bi senaryoyla bende mukemmel bi film cekebilirim maddi destek sağlandıktan sonra.. mantık aramayan warsa buyursun izlesin guzel film
hatırlarsanız maske çizgi filminin deja vu adlı bir bölümü vardı..o bölümden bu filmi izlerkenki zevkin daha fazlasını alnıştım..mantık hatalarıyla dolu net olmayan objeler ve sahneler..ayrıca film ajan douglas ın geçmişe gittiği yere kadar eh dedirttiyse de sonralarında "yeter be artık" dedirten kadın+erkek=mutlu son denkleminin olduğu klasik amerikan klişelerinden farklı olmadığını gösterdi..oldu olacak "five years later" deyip kucaklarında çocukla falan sahneler de koysaymış senarist bir de..
orta bi filmdi diyebilirim ne çok ii nede çok kötü...ilk yarısı gerçekten insanı bayıyor çünkü bişey anlamıyorsunuz olayları bağdaştıramıyorsunuz ama devamı izlenince bütün parçalar yerine oturuyor( yinde bi kaç soru işareti kalıyor kafada..)tamam kameradan izlenmesi olayı gerçekten çok saçma..hele ki danzelin ekrana laser tarzı bi aygıt tutması inanılmaz saçma ama yinede izleyin boş vaktiniz varsa tabi...
arkaşlar filmi bence dikkatli izlemediğinizden anlamamışsınızdır benim izlediğim en iyi filmlerden birtanesi mükemmel hatta ama düşündüren ve hatta defalarca izlettiren bir film. kesinlikle tafsiye ederim..