Deja Vu
4,2

turkelbaris
turkelbaris

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
cekimler, goruntuler iyi olabilir fakat senaryo itibariyle vasat oldugunu dusunuyorum..
emirgulay
emirgulay

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film gercekten guzel.sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film fakat filmin sonu benim için gercekten hayal kırıklığı oldu...bu kadar guzel farklı konulu bir filmde daha mantıklı bir son beklerdim...filmin sonu gercekten cok mantıksuz ve sacma...
niemans83
niemans83

18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Filmde mantıksal açıdan bazı hatalar ve eksikler olduğu kesin fakat bunları çok fazla irdelemeden film değerlendirildiğinde bana göre oldukça keyif alınabilecek bir yapım.
pelitansel
pelitansel

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bi filmdi...denzel washıngton'dan başka harika bi film daha...val kilmer da filme renk katmış... bence izlenmeli gerçekten güzel bi yapıt olmuş...
kkircin
kkircin

18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Tony Scott ve ekibi riskli bir senaryoyu az hatayla bitirmişler.Güzel filmdi.
skykhan1907
skykhan1907

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
sıkılmadan izleyebileceğiniz klasik denzel washington filmi..sinemaya gitmeye değer yapımlardan..zaten tony scott boş bir film yapmaz..7/10
fulya-dindi
fulya-dindi

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
oldukca sacma bir filmdi bu konuda filmleri daha önceleride görmüştük ama bu en kötüsüydü filmi izlenebilir yapan tak sey oyuncuların güçlü olması
huseyinaga
huseyinaga

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmi izlerken acaba bende mi bir sorun var dediğim dakkikaların çok olduğu bir film.Ama izledikten sonra çevremdekilerin de yorumunu alınca benden çok farksız olduklarını anladım.denzelin oyunculuğu hariç hiç bir artı tarafı yok filmin bence zaman kaybı bu filmi izlemk vasat bi film denzelin oyunculuğu için 7/10 verdim.
dr-aristocrat
dr-aristocrat

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
sanki film eksik kalmış,bi yarımsaate daha ihtiyacı vardı bence çok sevdiğim tarz da bir film olmasına rağmen tatmin etmedi ..
erdem-levent
erdem-levent

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bence anlatılamak istenen ve filmin ismi güzel ama anlatım eksik kalmış..bu fikre daha iyi bir senaryo olabilirdi diye düşünüyorum..teşekkürler