Son Umut

mydreams04
mydreams04

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
Başarılı bir politik eleştiri filmi.. Dünyanın gidişatı konusunda etkileyici mesajlar içermekte.. 8/10
odabasy
odabasy

26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok güsel işlenmiş güsel bir filmdi :P
umitkul-34
umitkul-34

10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmin konusu çok ilginç gerçekten,bunun yanında çok da sürükleyici,tam anlamıyla televizyonun karşısına yapıştım izlerken!!!
vidoque2
vidoque2

6 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Film, burdaki yorumlarda biraz abartılmış bana göre. İzlenebilir ama çok güzel de diyemem. Kamera kullanımı farklıydı. Sürekli başroldeki kişinin peşinden giden kamera sanki adamı yanından izliyormuşuz gibi hissettirdi. Açıkçası her zevke hitap etmeyecek bi film. Seveni olacağı kadar sevmeyeni de olacaktır. 7/10
netius
netius

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
o kadar karanlık bir filmdiki bir ara perdede sorun var sandıkk çok sıkıcıydı ama perişan oldum yahuu
sagopaa-kajmerr
sagopaa-kajmerr

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
mükemmel çekilmiş bir film... hiç bir senaryosu olmasa bile (ki senaryosu da fena sayılmazdı) sırf çatışma sahneleri için bile izlenir... 10/9
mtyucel
mtyucel

14 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Arkadaşlar gibi bende filmi genel anlamda başarılı buldum. İlk yarıdaki olayı anlama çabaları ile biraz vasat bir kurgu oldu kafamda. Fakat ikinci yarı ile olaylar pekişmeye ve dramatik sahneler ile vurgular ile insanın içine işlemeler başladı. Film yavaş yavaş dokundu ve dialoglar ile güzel bir yapım oldu. Bitimi sessiz ve sade oldu ama savaş ve ortadoğu daki insan ayıpları güzel sahnelendi. Efektler ve kamera etkileyici idi. Bende bir an CallOfDuty II deyim sandım :)
cagdasbayat
cagdasbayat

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Konusu değişik,gerilimi yaşıyorsunuz,izlenilebilir
bomert
bomert

10 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Yer yer çok ağır ilerliyor film, onun dışında kan gövdeyi götürüyor. Çatışma sahnelerine doyuyorsunuz. En güzeli ise çok farklı bir film, klasik hollywood yapımlarına benzemiyor. Herkesin sevebileceği türden bir film değil, bu yüzden tavsiye edemiyorum, karar sizin.
mcesh
mcesh

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bu kadar iyi oyuncularla bu kadar kötü bi film ancak böyle çekilebilirdi.gerek kurgu gerek işleniş bakımından vasatın da altında bence.sonu ise ne cezbedici ne de anlamlı.bence boşuna vaktinizi harcamayın.10/3
erdi-sezer
erdi-sezer

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
cok begenmedim acıkcası ama bunun nedeni büyük ihtimalle bu filmden beklentilerimin cok fazla olmasıydı.. yine de izlenmeli
melihsusyal
melihsusyal

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir film aksiyon ve ırk çatışmasını çok güzel yansıtan bir film
nefiseelbir
nefiseelbir

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
çok başarılı bir film olmuş. filmden çıkınca hala etkisinde kalıosunuz. oyunculuk mükemmel, konu harika, mutlaka izleyin derim...
r3volv3r
r3volv3r

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film çokta kötü değildi ama izlemezseniz de birşey kaybetmezsiniz.
sofican07
sofican07

28 Eylül 2010 tarihinde eklendi
kötü bir filmdi beni sarmadı.Konusuna bakılınca daha farklı çekilebilirmiş.Michael Caine iyi oynamış filmde..10 üzerinden 5 verdim.