Son Umut

r3volv3r
r3volv3r

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film çokta kötü değildi ama izlemezseniz de birşey kaybetmezsiniz.
barfly-2
barfly-2

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu kadar popülizme boğulmuşken bu film çok iyi geldi. son zamanlarda "prestij ve atalarımızın bayrakları"yla beraber izlediğim eniyi filmlerden birisiybdi. clive owen çok iyi ancak michael caine gerçekten mükemmel oynamış . kesinlikle izlenmesi gereken muhteşem bir film!!
gaffur030685
gaffur030685

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
cok farklı bir film oldugu kesin yanlız izlerken bolca görsel efekt beklemeyin her ne kadar bilim kurgu olsada.gelecegin dünyasına kötümser bir gözle bakarken sanatsal ögelere yer veren,durum psikolojisini ii anlatan fakat olayların nedenini ii incelemeden sonuç bölümüne gecerek finalini acık kapı bırakıp seyirciyi pekte memnun etmeyen bir yapım.heyecanı kesinlikle yerli yerinde fazlaya kaçmayan ii bir film.ii seyirler
haylan-18
haylan-18

11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
alfonso cuaron ve clive owen mı?...sadece bu iki isim için bile değer izlemeye.ama film de çok iyi,senaryo ve görüntü açısından çok zengin bir film.kanlı kamera sahneleri ise içinizi burksa da çok iyi hazırlanmış.kesinlikle izleyin...
ashlee82
ashlee82

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi gerek konusu gerekse konuyu ele alış tarzı gerçekten güzel işlenmiş bir film yönetmenin gözünden bu konuya bide bu açıdan bakmak oldukca iyidi. insan hayatında bebeğin, çocuğun önemi gerçekten büyük allah yokluklarını göstermesin , iyiki varlar :))
robo-tech
robo-tech

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok yakın zaman da modern bilim kurgu klasikleri arasına gireceğini düşündüğüm muhteşem bir film. Başlarda bu nasıl film yahu derseniz sabredin derim, ikinci bölümden itibaren ve özellikle son on dakikası beni resmen dağıttı, Gidin ve izleyin.
bewhy-2
bewhy-2

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Geleceğin gelişmiş teknolojiyi getirdiği ütopik filmlerden değil bu film ve bence çok daha gerçekçi bir yaklaşım içinde.. İnsanlığın artık üreyemediği, terörün kol gezindiği, dünyanın yaşanmaz olduğu bir gelecek bu.. Bizim geleceğimizin de buna benzeyeceğini düşündürek korku saldı yüreğime açıkçası.. Güzel bir film, eğer yüreğiniz bu vahşeti kaldırabilecekse..
Şan Yü
Şan Yü

29 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Aslında 0 verecektim ama Filmin bir teorisi var ..
O da film de olan tek şey zaten..
Zaman kaybı..
kısacası notu 1
ismoloji
ismoloji

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
sonunu anlamadım walla. çok saçma bitti deilde sanki yetersiz kalms gibi oldu. yani istenileni tam olarak vermiyor film. izleyen bir arkadasınız varsa ona anlattırın. hiç olmazsa zamanınız gitmez..
hilalhosgor
hilalhosgor

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
açıkçası hiç beğenmedim.sinemaya verdiim paraya da acıdım hatta evde izleseydim kaybettiğim vakit için üzülürdüm .tavsiye etmem
bahadir524
bahadir524

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bence kendinden bekleneni veremeyen bir film. İlginç bir konu ama seneryo çok zayıf kalmış. Sonu da bir o kadar alakasız. Julianna Moore afişin 1/3 ünü kaplıyor ama filmin 1/5 ini. Filmin tek olumlu yanı gerçekçi ve farklı mülteci kampı ve buradaki çatışma sahneleri. Yıllar önce izlediğim ama adını hatırlamadağım bir J.C. Van Damme filmini hatırlattı bana. O filmde bebeği bir aparatın içinde taşıyorlardı.
netius
netius

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
o kadar karanlık bir filmdiki bir ara perdede sorun var sandıkk çok sıkıcıydı ama perişan oldum yahuu
seroboy-17
seroboy-17

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle süper bir film,Bu Hayatımda izlediğim en iyi çatışma sahneli ve doğal filmn buydu desem yeri olur.Kesinlikle izlenmeli.Dünyanın nasıl çöktüğünü ve ielrimize ışık utan bir başyapıt.......10/10
erdi-sezer
erdi-sezer

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
cok begenmedim acıkcası ama bunun nedeni büyük ihtimalle bu filmden beklentilerimin cok fazla olmasıydı.. yine de izlenmeli
cihanayger
cihanayger