Onlar
2,6

hurolozkan
hurolozkan

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bugüne kadar izlediğim en berbat, en kötü filmlerden biri.sinemaya gitmenize asla değmez,ayrıca paranıza yazık.herhalde başarısızlık anlamında bu filmin üzerine kolay kolay film gelmez bence.
sadecebatuhan
sadecebatuhan

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
malesef burdaki yorumlara aldandım ve filmi izledim.. ve beni azda olsa korkutur diyerekten burdaki arkadaşların dediği gibi evde tek başıma ve kulaklıkla izledim filmi ama yıkıldım yanii.. korku/gerilim filmlerinide çok sevmeme rağmen sıkıntıdan patladım. malesef son yıllarda kaliteli korku filmleri yapılmıyor artık bu türü bırakacam bıkkınlık geldi artık. klasik tahta gıcırdıları gizemli katil kovalamacaları biraz karanlık ve birazda garip sesler bu mudur yani bizim korku filmlerinden beklentilerimiz.. 2/10
susi71
susi71

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
boş bir film...senaryo yok...sanki gelin doğaçlama bir korku gerilim çekelim demişler..tez filmi gibi...zamana yazık.
mulihidika
mulihidika

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
harika filmlerden bir tanesiydi...
sbdofeti
sbdofeti

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
evet film insanı geriyor, ama korkudan değil sıkıntıdan.filmin yarısını atsanız film kalitesinden hiçbir şey kaybetmez.kadının alt kattaki oturma odasından üst kattaki yatak odasına çıkması 4 dakka.iki adımlık mesafe yürümeleri on dakika.ve bu süreler boyunca kayde değer birşey olmuyor. çok gereksiz uzatmışlar filmi.konuşmalar hariç filmi hızlı çekim de izleseniz aynı tatı alabilirsiniz.
bu ağır çekim hali dışında filmin konusu ve sonu itibari ile gayet güzel.
onurmengi
onurmengi

31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
yok yere gerilmeliyim diyorsanız sakın kaçırmayın!9-10
nuft
nuft

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Başlarda sıkıntıdan patladım ama sona doğru biraz hareketlendi yinede izlenmeye değmeyecek bi film...
serkanyildiz86
serkanyildiz86

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Film gerilim filmi.Arkadaşlar diyorlar ki.Film hep gerdi hep gerdi.

E türü gerilim.Ondandır belki.Eğer seni gerdiyse olay bitmiştir.Demek ki başarılı.

Ha ben şimdi filmi savunuyor muyum?Hayır.Ben aslında daha çok arada kalanlar grubundanım.

Filmde eksikler var tabii mesela kahramanlara ısınamadan hemen konuya atlıyor.Bir gecede filmi bitiriyor.

Ama her ne kadar film hep aynı izlediğimiz türler gibi gözüksede.Arada noluyo lan dediğimiz anlar oluyo.Bu nie böyleki.
Eğer ki film,sonunda tartıştırıyorsa.Filmden sonra birkaç söyleyecek söz buluyorsan okadar da saçma bir film değil.Her ne kadar oo taam yaa harika bi film olmasada izlenmeli diyorum.Ne biliim SEvgilinizle falan neden olmasın.Sizin kolunuza sıkı sıkı sarılacaktır.Emin olun.10 üzerinde 7 ile izlenebilir.
gaffur030685
gaffur030685

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmi çekmek için neredeyse hiç para harcamamışlar denilebilir.cok sıradan ve basit durmasına ragmen sizi germeyi başarıyor.ama sadece gerilmek ve biraz korkmak için izlenebilir.mekanın tek ve oyuncuların sadece 2 kişi olması ve sadece etrafta dolaşmaları sizi sıkabilir.fransız filmi oldugu cok bariz belli izleyenler anlayacaklardır
harun-x86
harun-x86

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmin konusu orjinal ve çok ilginç ama konu gerçek yaşamdan alınmış. birçok yapımcı şirket filmin orjinalliğini övüyorlar . ne yapalım bize de beklemek düşer:)
xxxx666
xxxx666

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu filme nasıl bukadar düşük puan verilmiş anlaşılır gibi değil.adamlar sapasağlam bir gerilim atmosferi kurmuşlar hiç o bildik gereksiz korku efektlerine seslerrine yer vermeden üstelik ve başından sonuna kadar insanı geren kurgusuyla başarılı bir filme imza atmışlar.keşke bizim sinemamızdada böyle filmler yapılsa dedirten bir film
avrupaioff
avrupaioff

26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
güldükkk ! :DDD
hilal-demirel
hilal-demirel

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
gerilimi gerçekten fazla.ama sonuda hiç beklenmedik.oha falan oluyosun.izlenebilir bir film..
Hızır Al
Hızır Al

12 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Filmi izledim bence izlemeye gerek yok çünkü bu filmden daha iyi çok film var film çok kötü değil ama filmde iyi denecek bir şey yok filme puanım 10/5
darkness1985---
darkness1985---

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Filme gitmeyenlerin kaybettikleri hiçbişey olmadığı, yarısında filmi terkedenlerin hiç değilse yarım saate bile olsa zamanlarını boşa harcamadıkları, benim gibi bi umutla ikinci yarıyı da izleyenlerin hüsrana uğradığı bir film...