cougarcop
23 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bazı filmler vardır sırf başrol oyuncusu için izlenir ama film fos’tur. bu film maalesef onuda başaramamış.elisha kendisi bile filme inanmamış oyunculuğu çok zayıf kalmış. filmin anlatımı rezalet kurgu ilkokul seviyesinde. geceyarısı izlememe rağmen beni gerecek bir sahnesi bile yoktu. kısacası gereksiz, sırf elisha dan faydalanıp gişe yapmak istemiş ama onu da becerememiş yönetmen abimiz. 5/10
son zamanlarda çok fazla testere tarzı filmler çıkmaya başladı. ama hiç biri testere kadar iyi olmadı. sadece kan, şiddet ve erotizmden öteye gidemediler(otel, tepenin gözleri, vs.). bence bu filmde sadece elisha için izleyenlerden dolayı ilgi görebilir.açıkçası ben onun için izleyeceğim.pek bi beklentim yok.
Elisha hayranı biri olaraktan bu filmi beğenmemem imkansız olurdu diye düşündüm nitekim pek yanılmışta sayılmam..Oyunculuğu gene harikaydı ancak senaryo basit ve sıradandı..daha farklı şeyler düşünülebilirdi..Ancak genede izlenilebilir..10/7
Film bana testereyi anımsattı. Ama kalite olarak yanına bile yaklaşamaz. Jennifer Tree güzelliği filmi kurtarmaya yetmiyor. Oyunculuğu başarısız olmuş. Ama fazla birşey beklememek lazım.klasik bir sapık seri katil filmi. pek bir artısı yok. filmin başında biraz testere filmini andıran görüntüler var ama filmin ilerleyen dakikalarında pekte alakası olmadığını anlıyoruz. kimlik filmi ile tanıdığımız pruitt taylor vince bu filmde de karşımıza çıkıyor. onu görünce polislerin katili bulmakta zorlanacağını düşünüyordum ama bu tahminimde tutmadı. elisha cuthbert, de fena sayılmaz gerilim filmlerinde pekte başarı olduğunu söyleyemem. ama bu role güzelliği açısından uygun onu söyleyebilirim. ailecek izlenebilecek pekte germeyen bir gerilim filmi (ne kadar burada korku kisminda olsada).Korku - Gerilim dalında 10 üzerinden 3 vererek yorumumu bitiriyorum. iyi seyirler
sırf elisha için izledim.elisha süper film berbat.çok basit bir senaryoo.aynı şeyler tekrar tekrar önümüze getiriliyor.izlemeyin izleyende elisha için izler kanımca.10/4.5
izlenmeye değecek bir film değil. Elisha cuthbert var diye seyrettim. Çok amatörce bir kurgusu var. Saw(testere) filminden esinlenmiş anlamsız ve vasatın çok altında bir film
an itibariyle aldığı puandan fazlasını haketmeyen bir film..esas kızın,esas oğlanın gerçek kimliğin öğrendiğinden sonra aralarında yaşanan kovalamacada,esas oğlanın kapıyı kendisine doğru kolayca açabileceği sahnede kapıyı parçalaması beni baya bi güldürdü...film hatası denilen şey bu olsa gerek:))
filmi beyenmedim arkadaslar elisha cuthbert için izledim filmi boşu boşuna zaman kaybıelisha için ben bu filme 7 verdim düşünün yani filmde hiç bir şey yok kurgu senaryo dandikti:( beklediğimden de kötü çıktı
filmin afişinden korku ve işkence filmi olduğunu düşünmüştüm ama tek işkence sahnesi ilk baştaki kısa bir olay yalnızca.film güsel ama işkence göreceğinizi ve korkacağınızı beklememeniz gerekiyor.
Filmde kafama takılan bir bölüm.. Cam akvaryum üzerinden kum akıyor ve Elisha yukarı doğru yükseliyor. Suyun kaldırma kuvveti olduğunu biliyoruz. Fakat kumun kaldırma kuvveti olduğunu(!) ilk kez görüyoruz filmde.. 6/10