Dehşet Odası

bu kadar kötü olur 2.sınıf bile değil
korcane
korcane

13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
sadece 'elisha' için bile izlenir bu film bence vasatın biraz ustünde bir film gerilim gayet ii- fakat bişeyler eksik filmde alışıldık sahneler ve alışıldık senaryo galiba biraz bozmuş olayı..ama izlenebilir cinsden..
karakartaltevfik
karakartaltevfik

5 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bu yapımın vasatın altında kaldığını söyleyebilirim.Eğer korku filmi izlemek istiyorsanız Captivity den uzak durmanızı tavsiye edebilirim.Ben bu yapıma 10 puan üzerinden 6 puan veriyorum.
jamesbond-2
jamesbond-2

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
filmi testereye benzetmeye çalışmışlar ama film testerenin yanına bile yaklaşamıyor ne gerilim var ne korku nede başka bir unsur birde 18 yaş koymuşlar bu filme ben pek beğenmedim ama elisha için izlemiştim zaten onu görmek isteyenler izlesin ama filmden bişiy beklemeyin.
naked-soul
naked-soul

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
içi boş ve tam anlamıyla kuru gürültü filmi... daha önce 24 dizisinden tanıdığım,ülkemizde de vzyona giren house of wax ve the girl next door filmleriyle de sempatimi kazandığı Elisha Cuthbert’in filme gitmemde gerçekten büyük bir etkisi oldu.film her ne kadar kötü olursa olsun Cuthbert’i izlememin bile yeteceğini düşünürken berbat kelimesinin bile film için iltifat olabileceği bir durumla karşılaştım.o kadar kötüydü ki elisha bile filmi kurtaramamıştı.zaten ortada süpriz bir final falan yok,sonunu fragmanını izlerken bile tahmin edebiliyorsunuz.bunun dışında zaten senaristin testere filminden ne kadar etkilendiği apaçık ortada,son sahnesi de mumya evi gibi bitince ne izledim ben diye düşünmeden edemiyorsunuz.ben şu düşüncemi söylemek istiyorum:bir filmi; korku filmi haline getiren sadece kanın gövdeyi götürdüğü aşırı şiddet sahneleri barındıran filmler değildir.bu tarz şeyler izleyiciyi geren ve kaliteli olan bir senaryoya eklenmesi şart olmayan incelikli detaylardır.yani bu filmde de bu çok bariz bir şekilde ortadaydı,hatta izlerken kendi kendime bir otopsi videosu izlesem belki daha korkutucu olurdu diye söyleniyordum.dar mekanlarda izleyicinin dikkatini ayakta tutmak biraz marifet ister,her ne kadar ödüllü bir yönetmenin filmi de olsa dehşet odasında bunu görememk çok üzücü!!!
Plagueis
Plagueis

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
klişe bir film olacağı her halinden belli olduğu için büyük beklentilerle izlemedim benim için elisha cuthbert’un oynaması zaten yeterli bir sebepti izlemek için :) sıradan bir filmdi ama düşmeyen temposuyla seyirciyi sıkmıyor.elisha yine çok güzeldi onun için izlenir..
cougarcop
cougarcop

23 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bazı filmler vardır sırf başrol oyuncusu için izlenir ama film fos’tur. bu film maalesef onuda başaramamış.elisha kendisi bile filme inanmamış oyunculuğu çok zayıf kalmış. filmin anlatımı rezalet kurgu ilkokul seviyesinde. geceyarısı izlememe rağmen beni gerecek bir sahnesi bile yoktu. kısacası gereksiz, sırf elisha dan faydalanıp gişe yapmak istemiş ama onu da becerememiş yönetmen abimiz. 5/10
ammeh
ammeh

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
ikinci snıf bir korkumsu film olmuş. gereksiz iğrençlik abartı. feci bir son...

daha da saymaya değmez.
berk-ay1987
berk-ay1987

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
sırf elisha için izledim.elisha süper film berbat.çok basit bir senaryoo.aynı şeyler tekrar tekrar önümüze getiriliyor.izlemeyin izleyende elisha için izler kanımca.10/4.5
tizep
tizep

27 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
izlenmeye değecek bir film değil. Elisha cuthbert var diye seyrettim. Çok amatörce bir kurgusu var. Saw(testere) filminden esinlenmiş anlamsız ve vasatın çok altında bir film
rivardo
rivardo

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filmde kafama takılan bir bölüm..
Cam akvaryum üzerinden kum akıyor ve Elisha yukarı doğru yükseliyor.
Suyun kaldırma kuvveti olduğunu biliyoruz.
Fakat kumun kaldırma kuvveti olduğunu(!) ilk kez görüyoruz filmde..
6/10
safiyegumus83
safiyegumus83

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Zaman geçirmek için sıkılmadan izlenebilecek bir filim ama süfer değildi ...
xraser
xraser

3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ne hostel ne testere kendince bir film..
film sizi sürüklüyor bi yerlere fakat umdugunuzu bulamıyorsunuz sonu etkileyci degil hatta basit bi son filmi nasıl bitirelim diye dusunulmemis bile.. izlenebilir 6.5/10
serdarseckin
serdarseckin

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Daha ilk 10 dakikada suçlu belli oldu :):)
hmzsgcn
hmzsgcn

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Jennifer Tree'nin yüzüsuyu hürmetine izlenirmi diye düşünmüşler galiba.Ama filmi o bile kurtaramamış (çünkü başta kendisi berbat oynamış). Bu filmi izlemektense boşluğa bakmayı tercih ederim.