Dehşet Odası

Ilknur K
Ilknur K

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
belki filmin konusu ve işlenişi çok basit ama bu kadar kötü yorumları hak etmiyor. ben daha kötü filmler gördüm. bu filmin son 15 veya 20 dakikası harikaydı ama sonunu bilerek izledim. çünkü başından belliydi katiller. ama 7 puanı hak eden bir film.
gskaltay
gskaltay

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
vasatı aşamayan bir gerilim film sadece elisha için izlenebilir...
atakanozruh
atakanozruh

22 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Her şeyden önce farklı bir senaryo ve kendine has tarzı olan bir film. Başrolde ise Elisha Cuthbert gibi güzel ve yetenekli bir oyuncu var. Ama tüm bu etkenlere rağmen film çok daha merak uyandırıcı ve etkileyici olabilirdi. İzlenebilecek kalitede ama kaçırılmaz değil. 6/10
odinhan
odinhan

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Basit Bir Saw kopyası olmuş denebilir..Kalite olarak orta düzey bir gerilim.Kanlı, işkenceci,video ile gözetleyen katil filmlerinden sıkılmayanlara önerilir.10/6
kadraj
kadraj

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
an itibariyle aldığı puandan fazlasını haketmeyen bir film..esas kızın,esas oğlanın gerçek kimliğin öğrendiğinden sonra aralarında yaşanan kovalamacada,esas oğlanın kapıyı kendisine doğru kolayca açabileceği sahnede kapıyı parçalaması beni baya bi güldürdü...film hatası denilen şey bu olsa gerek:))
womenaglex
womenaglex

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmi beyenmedim arkadaslar elisha cuthbert için izledim filmi boşu boşuna zaman kaybıelisha için ben bu filme 7 verdim düşünün yani filmde hiç bir şey yok kurgu senaryo dandikti:( beklediğimden de kötü çıktı
yeryuzu628
yeryuzu628

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
sıradan bir film çok şey beklemeyin
cazu55
cazu55

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bütün kurbanlar kadınken filmin başında ki kurbanın erkek olmasındaki sebep belirsiz!!fotoroman kısmında baştan çıkarma da vardı o zaman ortada bi sapkınlık durumu var sanırım:))film üzerine çok fazla düşünülecek ve süpriz bir sonun ardından anlaşılamayan ve gözden kaçan kısımları farketmek adına tekrar izlenecek türden değil zira anlaşılamayan bir mevzu yok çünkü daha ilk başlarında ''herşeyi anlıyorsunuz'':)))))psikopatımız ortamdaki gereksizliğinden dolayı kendini ele veriyor.yok benim filmle alakam yok baş roldeki hatunda gözüm diyorsanız emin olun o da en az film kadar sıradan-enazından rol becerisi-yine de izlemek isteyenlere güzel seyirler..
nabutada
nabutada

12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Çoğu yoruma katılıyorum.Basit bir film olmuş.Sadece bir 10 dakikasında heyecan mevcut ve şaşırtma.Daha sonra aynen beklendik,bu yapımın örneği çok.Sıradan bir film.Elisha için 6 verdim
21nlb
21nlb

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
inanılmaz sıradan bir film adamlar 5 kişiyle film çekmeye iyice alıstılar.nereye kadar gidecek bu furya bilmem benden 6 aldı.
optimus48
optimus48

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film bence senaryosu iyi değil ama sırf elisha nın hatrına bile izlenmeli diyorum ben :)
trkrts
trkrts

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Hiç bir orjinalliği bulunmayan klasik bir gerilim filmi sadece 5 dk lık bi kısımda acaba diyorsunuz sonrası eh bee ile geçiyor izlemezseniz bişey kaybtmezseniz hatta zamanınız size kalır ...
karizma-6187
karizma-6187

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
valla ne yalan söyliyim film fena değildi çoğu kişi beğenmemiş ama bundan çok daha kötü filmlerde var boş zamnlarda izlenecek bir sürü film var bu onlarda biri değil bence her şeyden önce konusu çok farklı 10/8