Dehşet Odası

Ümit B
Ümit B

19 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Elisha Cuthbert'e Mumya Evi'nde oldugu gibi kapana kisilan kiz rolü yakisiyor. Burada da ilginç bir konu ve Stockholm sendromu yaratma çabalari var.
aslier2000
aslier2000

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence iidi. ii başladı ve bitii..islenir
mehtap6
mehtap6

15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmin afişinden korku ve işkence filmi olduğunu düşünmüştüm ama tek işkence sahnesi ilk baştaki kısa bir olay yalnızca.film güsel ama işkence göreceğinizi ve korkacağınızı beklememeniz gerekiyor.
gkhn-eski-nazi
gkhn-eski-nazi

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bnce güsel filmdi böyle slasher ları sewiyorum nedense aksiyon fln da iiydi gayet tavsiye edilir tabi elisha nın güzelliğide cabası
uzim
uzim

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Çok ahım şahım değil ama hoş.İzlenilebilir..
villa7
villa7

2 Ekim 2007 tarihinde eklendi
elisha'nın oynadıgı hiç br filme kötü yorum ettirmem.film senaryo çok basit olabilir ama elisha için izlenir bence yinede sizi sıkmıyor
fingerling-2
fingerling-2

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
eğer tesereyi beğeniyorsanız bu filimide kesinlikle beğeneceksiniz afişine bakıpta çok kan ve işkenceli sahneler beklemeyin olumsuz yorumlara katılmıyorum bence güzel bir gerilim tavsiye ederim
cemal-xcx-82
cemal-xcx-82

23 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filim güzel bir filimdi.Gayet iyi yapılmış ürkütücü ve gerilim yüklü boş vaktiniz varsa izleyin derim, memnun kalacağınıza eminim..
nosferatu-kiss
nosferatu-kiss

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Duyduğuma göre SAW türü bir piskolojik gerilim türü bir filimmiş Elisha için beklenir derim...
cagkan-gs
cagkan-gs

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bnce sonunun ne olcagı cok belliydi ..o yüzden bence gitmeyin bos zamanınız varsa evde izleyin derim ben :D ama yok ben hos hatun görmek istiorum diosanız buyrun dehset odasına :)
seck1n
seck1n

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Cok mukemmel bir film evde izledim, sinemada izleseydm dahada cok gerilim olacagindan hic süphe duymazdim... 10/10
villakent
villakent

22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
elisha için izlerim kötü olması öenmli değil o güzlliği görmek bile yeter bence:))))