değişen ne ki ; aşk,haya,mevsimler,yağmurlar,dünya sen ben...peki neden Murphy değişme yoluna gitmemekde ısrar ediyor diye düşünüt dururum.Artık daha iyi anlıyorum onu kendine aşık adam.kendi yaptığı oyunculuk onun için en mükemmeli başka birine ihtiyaç duymuyor.kendinden başkasıyla rol arkadaşlığı yapamayacak kadar seviyor kendini.haklı yada değil filmi izlemeden söylemek istediğim tek şey...biz bile sıkıldık eddie murphy nin kendiyle oynamasından o ne zaman sıkılıcak acaba :)
fragman etkilemişti beni ve cok komik olduğunu düşünmüştüm ama aradığıımı bulamadım komik olan 1 2 sahne dışında gerçekten basit bir film.böyle bir karının olması hayattaki en büyük talihsizlik olsa gerek..
0-2 zeka yası düzeyinde saçma espriler hayatımda gittiğim filmi yarıda bırkmadım bundanda cıkmadım ama hayatımın en kötü 3 filmi arasında bu nasıl bir filmdir anlamak mümkün değil
filmi dün türkiye özel gösterim galasında izledim gülmekten karnıma ağrılar girdi nerdeyse ,, çok ama çok komik bi film martin lawrance haric en çok güldüğüm siyahi oyuncular var yani kadro süper .norbit se halina acıyacağınız süper komik bi karekter .. mutlaka izleyin şiddetle tavsiye ediyorum