Norbit

black-rock-forever
black-rock-forever

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar fragmana aldanıp sakın gitmeyn o kadar abartılcak bi film deil emin olun
keskin-microbe
keskin-microbe

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok komik olmamakla birlikte izlenmeyecek kadar kötü değildi fakat daha iyi olabilirdi.
skultursay
skultursay

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İzledim ve gerçekten (!) komik bir film. Eddie Murphy için tek kişilik dev kadro(*) diyebiliriz.

*Bu lafı bir yerden aldım, çoğu kişi anlayacaktır:)
cinema-boy
cinema-boy

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Fragmanlarinda cok begenmistim. Gitme firsatim olmadigi icin Dvd den izledim. Ve tam bir facia. O sahneler fragmanlarda o kadar ustaca suslenmis ki tum salon kopmustuk. Ancak gel gelelim filmi evde izlerken hepimiz daha filmin yarisinda uyuklaya kaldik.Basit performans, surukleyicilik ve konu bakimindan sifir bir film. Eddie Murphy den beklenmeyecek tarzda bir komedi. Tam bir hayal kirikligi...
aysun-61-1982
aysun-61-1982

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
norbıt filmi bu yıla damgasını vuran en güzel romantik komedi filmi olacak tavsiye ediyorum.
muge-tunc
muge-tunc

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ömrümde gördüğüm görebileceğim en kötü eddie murphy filmi olduğunu söyleyebilirim. film boyunca gülmek için kendinizi zorluyorsunuz(param boşa gitmesin diye)
brasil1
brasil1

4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
harika bi film tavsiye derim
utku20karaman
utku20karaman

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Eddie Murph'nin çatlak Profesör'den bu yanaki en iyi filmi diye düşünüyorum.
Cinardfbx
Cinardfbx

22 Mart 2026 tarihinde eklendi
Bence güldüren ve eğlenceli bir filmdi izlerken keyif aldım ama mantık açısından bakarsak konusu bence saçma.