Norbit

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

26 Eylül 2014 tarihinde eklendi
Yine Eddie Murphy, yine mükemmel bir film olmuş. İzlerken keyifli vakit geçirdim ve her sahnesinde de kahkahalarla güldüm. Filmin afişi bile sizi güldürmeyi başarıyor. Tekrar tekrar sıkılmadan izleyebilirsiniz. Oyuncular gayet başarılıydı özellikle de Eddie Murphy yine kılıktan kılığa girip muhteşem bir performans sergilemiş. Ama imdb yine yapmış yapıcağını, bu filme böyle bir puan verilir mi ya piyasada bu kadar vasat film varken bence bu puanı hiç haketmiyor. İmdb ye aldanmayın kesinlikle izleyin, eminim çok beğeneceksiniz.. iyi seyirler...
theyurdal
theyurdal

26 Nisan 2025 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli, keyifli bir filmdi
jamesbond-2
jamesbond-2

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok komik bir film komedi severler kesinlikle izlesinler.gülmekten karnınıza ağrılar girecek.8/10
SashaFierceBee
SashaFierceBee

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence çok eğlenceli bi film.eddie murphy de güzel,iyi oynamış.sonu fln klasik olsa da ii flmdi.ben kahkalarla gülmem zaten ama yine de güldürüyor.
senward
senward

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
süüpperrr harika hel o bikinisinin altı vamı yokmu bir gösterişi var o gün rejime başlattı bizi
Ceren S.
Ceren S.

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Film gerçekten bomba!! =) Çok komikti eğlenceli vakit geçirmek isteyen herkese öneririm!! =) Eddie Murphy de gerçekten super oynamış!
Sdk-JK
Sdk-JK

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Eddie Murpynin müthiş perfonması ve müthiş bi komedi filmi...Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. 9/10
Actor-Ums
Actor-Ums

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
harika bir komedi filmi. eddie murhpy oynarda nasıl komik olmaz?
angelusra-b
angelusra-b

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
cok iyidi ya gercekten insanı güldüren bir film izlenmeye deger...
fearful
fearful

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ya ben fragman izleyip daha fragman izlerken bile bu kadar kopacagımı tahmin etmiyodum ne yapıp edip izlemeliyim :)) tavsdiye ederim süper yaaa
Erengy
Erengy

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar sonuçta film gülmek için yapılmış.Belki beklediğiniz kadar kahkaha attırmıyor ama şu sıralar vizyona giren filmler arasında tek gitmeyi istediğim filmdi.Güzel filmler(bana göre tabi) mayıstan itibaren başlıyacak her sene olduğu gibi.Mayıs gelene kadar sinemaya gitmek istiyosanız para verilcek bi kaç filmden biri..
Power-of-Tower
Power-of-Tower

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çok komikti ya hele o kaydıraq sahnesinde koptumm...Dügün sıarsındaki olayı kaynatma sahnesi zate sinemayı çınlattıı...Eddie Murph süper bence..
A-C-A-B-
A-C-A-B-

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filmi izledim çok komik ti özellikle mr.vong çok komikti.güzel bir film olmuş.
altayahmet
altayahmet

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bence film başından sonuna kadar harikaydı.Sinemadan herkes beğenerek ayrıldı.Eddıe Murphy için gidilir bu filme, adam üç rolün de hakkını çok süper vermiş.
zeus-legend
zeus-legend

10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
eddie murphy hayranı olarak yazıyorum tek kelimeyle mükemmel bir film olacak bence zaten eddie murphy nin beyenmediğim filmi yok ;) bir arada hiç film çekmemeye başlamıştı üzülmeye başlamıştım bu film çıkınca daha mutlu olmaya başladım ve filmlerinde birden fazla karakteri oynaması çok hoşuma gidior