Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
3,3

Ferdo
Ferdo

9 Nisan 2009 tarihinde eklendi
daha ne kadar bekliyeceğiz ya,spirit ve watchmen rezilliğinden sonra bizi ancak sen kesersin sin city 2
PraEt0r1aN
PraEt0r1aN

2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Frank miller yönetmenlige hiç bulaşmasın derim...The spirit berbat dı! bununda öyle çıkması hiç hoş olmaz.Ve bir ara vizyonda görmek için sabırsızlandığım bir film
mstermen
mstermen

18 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İlk film gibi olursa mükemmel olur değişik bir yapısı var filmin sizi çizgi roman tarzı anlatımıyla içine çekiyo inşallah ikinciside aynı olur...
foxmolder2002
foxmolder2002

28 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu film için söylenecek çok fazla birşey yok ilk filmi izleyenler ne demek istediğimi anlarlar zaten ancak ilk filmdeki tadı alamıyacağım neden derseniz bruce willes amcamız yok o yaşına rağmen o oyunculuk başka hangi aktörde var ikinci olmaması bence büyük eksiklik olur diye düşünüyorum ilk filmde az bir rolü bile olsa tek kelimeyle muhteşem bir oyuncu ve ben tam bir willes hayranıyım şimdiden herkese iyi seyirler
Zeynel K
Zeynel K

28 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
İlk film bence şaheser ve onun hatrına bu film de gayet güzel izleniyor. Ama yine de ilkinin yanında yavan kalmış doğrusu..
mach-k
mach-k

12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
1 - hiç bir filmi bu kadar beklemedim yaw
2 - lütfen filmin gizemlerini paylaşmayalım, bir filmin sürprizini bilip de söylemek kadar büyük bir boşboğazlılık olamaz.
3 - ilkinden bile daha iyi bir film geliyor...
seroboy-17
seroboy-17

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Merakla beklediğim bir film,Frank miller abimizin o ilginç kahramanlarının oluşturduğu günahkar dünyayı izlemek çok güzel birşey......
cansubabacan11
cansubabacan11

2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bence 2 yı gecıp 3 u ızleyelım dırek johhny depp varsa yaaa bu serı efsane olacak bence! ıyı kı varsın Robert Rodriguez!
clauseover
clauseover

25 Nisan 2010 tarihinde eklendi
1. filmin ardından 5 yıl bitti. Film çekimleri bile başlamadı.
Brittany Murphy (Shellie) öldü.
Film çekilene kadar muhtemelen bruce willis bile ölmüş olacak yada kuvvetle muhtemel film çekilmeden iptal olacak(muhtemelen olmuştur bile).
Benim umudum kalmadı zaten imdb de bile film hakkında başlıktan başka bir bilgi bulunmuyor.
çekilse idi güzel bir yapım olacaktı ama neyse artık bu filmde heba oldu.
Sinema adına büyük kayıp diye düşünüyor sözümü bitiriyorum.
origami-2
origami-2

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
iple çekiyorum...
gurthsul
gurthsul

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
watchmen kötü dıyen arkadaşları kınıyorum lütfen sıze hıtap etmıyor dıye kötü demeyin.çizgiromanını okumuş ve sevmiş biri olarak gayet iyi bir çevrim olmuş diye bilirim bekledıgınız gıbı super kahramanlı bır fılm degıl dıye kötü olmuş demeyın
dark-elessar
dark-elessar

11 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Belki senaryo gereği Nancy'e (jessica alba) gerek kalmadı ama ben yinede ikinci filmde Nancy'i görmek isterim. Birinci film şahane olmasada birçok filmden çok daha güzeldi. İkincisininde güzel olacağını umuyorum.
whom66
whom66

7 Kasım 2005 tarihinde eklendi
bu fılım ustune bı kaç fılım varsa vardır yoksada onemlı degıl cunku superın otesınde bı anlatım ve cızgı roman karesı seklındekı ekranı ıle ınsanı buyuleyen bı havası oldugunu bence kımse ınkar edemez onun ıcın ıkıncı fılmı bekleyelım ve gorelım
freemanaydin
freemanaydin

26 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Filmi sabırsızlıkla bekliyorum umarım ilk filmin kalitesinden ödün vermez.Yanlız kafama takılan Marv (Mickey Rourke) karakterini 2.ci filmin kadrosunda görmem.Çünkü ilk filmde ölmüştü, neyse umarım filmin yapısına uygun bir şekilde kadroya dahil ederler...
ihkcrow
ihkcrow

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Bruce Willis de olsa iyi olurdu :)