happyface
15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film gorevini yapti ve guldurdu. bu tarz filmlerin gorevi dusundurmek, etkilemek degildir zaten :) kendi turunde iyi bir calisma. komedi sevenler bu filmi de sevecek :) yonetmenin filmi seyircinin istedigi gibi bitirmesine izin vermesi hos olmus! ben stiller iyi bir komedi oyuncusu oldugunu bu filmde de gosteriyor! 7/10 alir.
Filmin başındaki nikah törenindeki yanlış masa muhabbeti ve filmin birkaç yerinde serpiştirilmiş diyaloglar hariç sıkıcı bir absürd komedi filmiydi. Ben Stiller'i ilk kez bu kadar sıradan ve başarısız gördüm. Bu yapımın 90 milyon dolar gişe yapması çok saçma. Muzur ve iğrenç sahnelerle komedi yapmanın karşılığı bu olmasa gerek.
çok fazla komik olmayan sıradan bir filim.sakın gülmekten karnınızın ağrıycağınızı falan düşünmeyin hatta bana göre bağzı sahneler iğrenç bile olmuş.ben stiler dan daha güzel ve eğlenceli bir filim bekliyordum ama o gene elinden geleni yapmış ama filimin geri kalanı iyi olmamış.boş zamanınız olursa bir bakarsınız ama çok eğlenmeyi ve gülmeyi beklemeyin...
Yapılan yorumlara katılmıyorum.Bence cinsellik dozu hariç genel olarak çok çok güzel ve başarılı bir filmdi.Zaten Ben Stiller olması filmin kaliteli olacağının bir göstergesi.Filmin sonuda gerçekten şaşırtıcı ve çok güzel.10/9
Film,hayat-aşk-evlilik üçlüsünü güzel ele almış kaliteli bir yapım.Başroldeki Ben Stiller,tarzıyla yine dorukta,filmde elbette güzel kızlar ve adamımız "eddie" var,harika aşk filmleri arasındaki yerini aldı bile..
Film tipik bir Amerikan "komedisi".Yani espri anlayışı ve algılayışı düşük, cinsel konuşmaların insanları illa ki güldüreceği yanılgısı yüksek...Olmamış.Yapacak daha mühim ve daha keyifli şeyleriniz mutlaka vardır...
çok şey bekleyerek gitmiştim bu filme. biraz daha komik olabilirdi diye düşünüyorum. ama ben stillerın performansınıda unutmamak gerek. o olmazsa bu film izlenmeye değmz