Şıpsevdi
3,6

mikail111
mikail111

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ya ben stillerin ah mary vah mary ve zor babadan sonraki en komik filmi
jackson5-2
jackson5-2

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi izlenmeli
Bulent Sahin
Bulent Sahin

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
boş vaktinizi geçirmek için seyredebilirsiniz, ben stiller in kalburüstü filmlerine yakın bir performans sergilediği açık. 7/10
lord-of-warr
lord-of-warr

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Ben Stiller sinirlenince çok komik oluyo.
film çok eğlenceliydi.hiç sıkılmadan izlenebilecek türden.romantik komedi seviyorsanız pişman olmazsınız.10/7
mrasit
mrasit

8 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Aslında film fena değil. Ben Stillerın klasik tarzı bir film yine. Ama beklentinizi karşılamasını beklemeyin. Yinede vakit geçirmek için fena olmadğını düşünüyrm
merida94
merida94

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Çok beğendim diyemem ama komikti izlenmye değer..
sennetsu
sennetsu

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ben çok beğenmedim filmin bir iki yeri dışında hiç komik değildi
non-linear
non-linear

19 Kasım 2007 tarihinde eklendi
dün filmi seyrettim. açıkçası yorumlardan dolayı çok birşey beklemiyordum. filmi izlerken haklı olduğumu anladım. filmin komik kısımları zaten fragmanda var geri kalan espriler gülümsetmekte bile zorlanıyor. ayrıca filmin bence eğitici bir yönü var erkekler için. resmen 'akıllı olun gaza gelmeyin evlenmek için ruh eşinizi bekleyin' diyor:)
kuzeydebiryer
kuzeydebiryer

3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
vasatın biraz üstünde bir komedi filmiydi.Filmi izlenebilir kılan özellikleri yok diyemem eğlenceli kimi yerdede epey komik ama bu kadar, fazlası yok :)
simge-ex
simge-ex

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Ben Stillerin gelmiş geçmiş en sıkıcı en kötü filmiydi. Aldığı puanı hak etmiyor. Harcanan zamana yazık. üstelikte çok uzun bir film:(((
Beethoven-2
Beethoven-2

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
'Mr. Chocolate' adlı arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Sanırım gördüğüm en berbat filmdi. (10 üzerinden 3) Klişe bir konu, berbat bir oyunculuk, hep belden aşağı espriler ve malesef, Amerikan filmlerinin olmazsa olmazı 'fu.' kelimesinin yerli-yersiz her yere konması. Filmin kanımca tek artısı, Eddie’nin babası rolünde izlediğimiz Jerry Stiller’ın müthiş performansıydı. Bir adam bütün rolleri bu kadar mı müthiş oynar?
ironblood2000
ironblood2000

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
Tek kelime ile mükemmel, filmin türü komedi, ve bunun bence sonuna kadar hakkını vermiş, 10/10 . Anger Managment dan beri daha iyi bir komedi izlememiştim.
Ferdo
Ferdo

3 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Sıradan bir film diye düşünüyorum.Tek olumlu yanı bekar insanların evlenmeden önce birkez daha düşünmesi gerektiği.
bomert
bomert

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Film iflah olmaz derecede rezaletti. Sonuna kadar kötüden daha kötüydü; ama bir son sahnesi var ki, 10 tane filme bedeldi benim için. Ben Stiller'ın bir 'fuck me' diyişi var, amanın diyorsunuz, dakikalarca güldüm ben. Bol vaktiniz yoksa tavsiye etmiyorum. 3/10
tanjureeves
tanjureeves