Yazık..Vakit harcadım bu filme. Bildiğiniz klasik Amerikan belaltı komedi . Ben Stiller için seyrederim derseniz tamam..Ama onun için bile değmez inanın ki:(
Sıradan romantik/komedi. Aslında, bana kalırsa filmde tam anlamıyla ne romantizm ne de komedi unsuru var. İkisinden de çok az bir parça. Asla yeterli değil anlayacağınız. Vasat bir film olmuş. Güzel bir romantik/komedi izleyeceğimi düşünmüştüm. Bazı sahneleri güzel evet, ama bir filmde en azından bazı sahneler güzel olmayacaksa neden çekilsin ki zaten. Boş zamanınız yoksa zamanınızı boşa harcamayın derim. Varsa, tabiki izlenilebilir.
Filmin en sevdiğim yeri finali oldu. Farklı bir yaklaşım, gayet iyiydi.
Ama yine de filme verilen 7.4 puanı çok çok fazla buluyorum. 4/10.
bence şimdiye kadar ben stillerın izlediğim en eğlenceli filmiydi.. Her sahnesinde gülmekten mideme kramp girdi :)) Kızın arabada şarkı söylediği sahnelere ve bide isveç helikopterine bittim :)))
farrely kardeşler gene hoş bir film yapmışlar.Senaryo olarak çok iyi olmasada Ben Stiller ve diğer yardımcı oyuncular(özellikle tito amca) eğlenmenizi sağlıyorlar.ah mary vah mary kadar olmsasada gene hoşca vakit geçirebileceğiniz bi film..
çok sıradan bir film. bazı yerleri gerçekten mide bulandırıcı. bir romantik-komedi filmine göre de çok uzun. filmin sadece sonunu ve birkaç sahnesini beğendim. bence gitmeye değmez ama giden olursa da büyük beklentilerle gitmesin