Şıpsevdi
3,6

nskmourinho
nskmourinho

23 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Bu filmin neresine gülünür diye uzun uzun düşündüm ve hiçbir şey bulamadım.Yani palyaçoluktan başka bir şey değil.Stillerın dengesiz kariyerindeki zayıf parça 3/10
ozzy-badd
ozzy-badd

25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
beni hiç mi hiç sarmayan basit ve gereksiz bşr yapım bence...ben 3 verdim...
ammeh
ammeh

18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
iğrenç, sadece iğrenç. ne edep ne adap var. üstelik sadece konuşmalar var hiç gülünç bi şey yok.
redoxx
redoxx

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Film kesinlikle aldığı puanı hak etmiyor...
merida94
merida94

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Çok beğendim diyemem ama komikti izlenmye değer..
Beethoven-2
Beethoven-2

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
'Mr. Chocolate' adlı arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Sanırım gördüğüm en berbat filmdi. (10 üzerinden 3) Klişe bir konu, berbat bir oyunculuk, hep belden aşağı espriler ve malesef, Amerikan filmlerinin olmazsa olmazı 'fu.' kelimesinin yerli-yersiz her yere konması. Filmin kanımca tek artısı, Eddie’nin babası rolünde izlediğimiz Jerry Stiller’ın müthiş performansıydı. Bir adam bütün rolleri bu kadar mı müthiş oynar?
bomert
bomert

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Film iflah olmaz derecede rezaletti. Sonuna kadar kötüden daha kötüydü; ama bir son sahnesi var ki, 10 tane filme bedeldi benim için. Ben Stiller'ın bir 'fuck me' diyişi var, amanın diyorsunuz, dakikalarca güldüm ben. Bol vaktiniz yoksa tavsiye etmiyorum. 3/10
ceroximo
ceroximo

9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Yazık..Vakit harcadım bu filme. Bildiğiniz klasik Amerikan belaltı komedi . Ben Stiller için seyrederim derseniz tamam..Ama onun için bile değmez inanın ki:(
mine11
mine11

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
pek beğenmedim açıkcası ..cünkü daha komık olabileceğini düşünerek gittim veee bir komedi filmine göre fazla açık sahneler var ..!!