nskmourinho
23 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Bu filmin neresine gülünür diye uzun uzun düşündüm ve hiçbir şey bulamadım.Yani palyaçoluktan başka bir şey değil.Stillerın dengesiz kariyerindeki zayıf parça 3/10
'Mr. Chocolate' adlı arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Sanırım gördüğüm en berbat filmdi. (10 üzerinden 3) Klişe bir konu, berbat bir oyunculuk, hep belden aşağı espriler ve malesef, Amerikan filmlerinin olmazsa olmazı 'fu.' kelimesinin yerli-yersiz her yere konması. Filmin kanımca tek artısı, Eddie’nin babası rolünde izlediğimiz Jerry Stiller’ın müthiş performansıydı. Bir adam bütün rolleri bu kadar mı müthiş oynar?
Film iflah olmaz derecede rezaletti. Sonuna kadar kötüden daha kötüydü; ama bir son sahnesi var ki, 10 tane filme bedeldi benim için. Ben Stiller'ın bir 'fuck me' diyişi var, amanın diyorsunuz, dakikalarca güldüm ben. Bol vaktiniz yoksa tavsiye etmiyorum. 3/10
Yazık..Vakit harcadım bu filme. Bildiğiniz klasik Amerikan belaltı komedi . Ben Stiller için seyrederim derseniz tamam..Ama onun için bile değmez inanın ki:(