Farelly kardeşler yine cinsel ağırlıklı ancak müthiş bir romantik komedi filmi var karşımızda. Salak ve Avanak ve Ah Mary Vah Mary nazaran daha iyi yapılmış sadece biz gençlere değil yaşlılara da hitap eden bir film. Ben Stiller müthiş, Ah Mary Vah Mary’deki Cameron Diaz yerini alan Akerman bir hayli başarılı, ama Stiller’in babasını oynayan (gerçek hayatta da öyle) bir Jerry Stiller var ki olağanüstü. Daha yazılabilir ki, filmin sonu biraz fazla uzaltılmış hepsi bu.
Yapılan yorumlara katılmıyorum.Bence cinsellik dozu hariç genel olarak çok çok güzel ve başarılı bir filmdi.Zaten Ben Stiller olması filmin kaliteli olacağının bir göstergesi.Filmin sonuda gerçekten şaşırtıcı ve çok güzel.10/9
Bu film son zamanlarda izlediğim en eğlenceli filmlerden biri oldu benim için...Zaten Ben Stiller in filmleri oldum olası ilgimi çeker.Adam tam maskara bu filmde de performansı üst düzeyde bence...film bir komedi türü için bence oldukça tempolu gidiyor sonunda kadar...sürprizlerle dolu...yalnız bazı müstehcen sahneler olduğundan küçük çocukların izlemesi açısından sakınca yaratabilir buna dikkat...yani bazı sahneler yetişkinler için...Ayrıca yüzümüzde gülücükler bırakan bir de finali olduğunu düşünüyorum.Ben çok eğlendim çok keyif aldım...sinemada izleyemeseniz bile cd si piyasaya çıktığında izleyebileceğiniz son zamanların en eğlenceli komedi filmini kaçırmayın derim...