İskoçya’nın Son Kralı
3,8

Zafer Sarac
Zafer Sarac

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filmbana biraz biyografik geldi gerçek bir hikayeden alınıyor olması filmi daha fazla ilginç yapıyor filime dikkate alınması gereken tek şey forest whitaker ın oyunculuğu.harika bir performans sergilemiş.adeta oyandığı karekterle bütünleşmiş.film son zamanlarda afrika gerçeğini anlatan bu konuya vurgu yapan filmler halkasına eklenmiş.
serkan875
serkan875

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
10 Numara Bir Film Yorum Yapmaya Gerek Yok
umitkul-34
umitkul-34

10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmi tek başına forest whitaker,diğerleri onun performansının yanına bile gelemiyolar...
bittersweetsymphony
bittersweetsymphony

27 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İzlemeye değer bir film.Mutlaka gidin görün.
masmai
masmai

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu film oyunculukta hakikaten usta bir aktörü bi kez daha tanıtıyor bizlere
bulentyakar
bulentyakar

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
harika
-umittheking
-umittheking

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Gzel film benim hoşuma gitti gerçekten duyguyu iyi yansıtmışlar özelliklede Forest Whitaker in performansı takdire şayan oscar ın her cm2 sini haketmiş .. helal olsun....
rasim-korkmaz
rasim-korkmaz

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
forest whitaker'ın ödülü tam manada hakettiği görülüyor bence filmde.görüntüler müzikler de fena değil ama konu ve replikler biraz daha yaratıcı daha sert ve trajik olabilirdi...yine de çok hoş bir film.izleyin.
starstar42
starstar42

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Süper bir oyunculuk.Hayatımda izlediğim en iyi performanslardan biri.Forrest Whitaker cidden fanı oldum adamın :D
erasmus1984
erasmus1984

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
forest whitaker'in oyunculugu muthis ama
acaba o kadar insan uganda'da katledilirken sadece amin'mi sucluydu?
nergisaras
nergisaras

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi bazı yerlerde belgesel izler gibi hissettim figüransız bi film son derece doğal sahneler..çok iyi oyunculuk senaryo da çok akıcı olmuş çok başarılı..
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
herzamnkı gıbı afrıkanın devlet zorluklarını anltan bi film oyunculuklar harıka
futbol-sever05
futbol-sever05

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
whitaker zaten başarılı bir oyuncu idi - ki burada da tekrar etmiş bunu. aslında filmi ilginç kılan yönlerden birisi de iskoçyalı doktorun da pek de iyi bir karakter olmaması. çıkarcı, üstten bakan ve şehvet düşkünü, ahlaki sınırları olmayan bir tip. nitekim sarah, filmin başlarında "bu göreve pek uygun birisi değilsin" derken bunu kastediyor. ugandalı doktor da "aslında ölmeyi çoktan hak ettin ama birilerinin gidip burada olanları anlatması lazım!" derken de... filmde eksik gördüğüm husus ise amin'in ön plana çıkan boksörlüğüne fazla vurgu yapılmaması olmuş. diplomatik sorunları çözmek için diğer delet başkanlarını boks maçı yapmaya çağıran bir cani idi amin.
maximreality
maximreality

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
güzel film, rahatlıkla izlenebilir 10/8
ErTuGS
ErTuGS

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Herşeyden önce film gerçekten çok güzel,herkese tavsiye ederim.Zaten herkesin dediği gibi Forrest Whitaker resmen döktürmüş.Bizim Kurtlar Vadisi’ndeki Laz Ziya gibi adam resmen rolünü yaşamış.Ama çocuk da iyi iş çıkarmış hakkını yememek lazım Gergin’in.Ciddi bir film izlemek isteyenler hiç durmasınlar,kaliteli bir film bu.