İskoçya’nın Son Kralı
3,8

dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
herzamnkı gıbı afrıkanın devlet zorluklarını anltan bi film oyunculuklar harıka
scarface-tony35
scarface-tony35

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim . Açıkçası fazla beğenmedim . bence oscarı yanlıs aktöre verdiler . Will smith daha çok hak ediyordu .
nergisaras
nergisaras

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi bazı yerlerde belgesel izler gibi hissettim figüransız bi film son derece doğal sahneler..çok iyi oyunculuk senaryo da çok akıcı olmuş çok başarılı..
addmean
addmean

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
James Mcavoy un oyunculuğu pasif kalmış ama güzel bir konu ve Forest Whitaker ın yadsınamaz oyunculuğu filmde yaptığı aksan..bir kaç yerde nedenini anlayamadığım göz göre göre yapılan hatalar var mesela idi amin halkıyla ingilizce konuşuyor gibi..genele bakılınca izlenesi bir film..
kamonbeybi92
kamonbeybi92

9 Mart 2007 tarihinde eklendi
Güzel etkileyici 1 film.İzlemeniz gerektiğini düşünüyorm
6OK
6OK

6 Mart 2007 tarihinde eklendi
Forrest Whitaker’ın neden Oscar aldığı ortada. Bence çok iyi oyunculuk segilemiş. Film de çok iyi olmasa da guzeldi. Bence doktorun aşk hayatı daha çok işlenmiş eksik yönleri fazla. Mesela İdi Amin’in diktatörlüğü daha çok anlatılabilirdi ya da halkın gördüğü zulüm, sefalet vb...
ehrimen16
ehrimen16

6 Mart 2007 tarihinde eklendi
güzel film fazla söze gerek yok
udinarli
udinarli

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
Gercekten guzel bir film ama Forest whitaker bu filmde en iyi erkek oyuncu olarak aday gosterilmesini anlamadim cunku filmin kahramani gazeteci ,Idi Aminden daha cok gorunuyor filmde ve sanki Whitaker yardimci erkek oyuncu rolune burunmus.Ama kabul etmem lazim ki Forest Whitaker rolunun hakkini cok guzel vermis. Film o donemin sancilarini cok objektif olmamakla beraber yansitmis ama Ingilizleri Idi amin in karsisinda göstermis ki Gerçekte Idi Amin i yaratanin İngilterenin ta kendisi oldugunu o kadar vurgulamamis. Sonucta izlenmesi gereken bir film cikmis ortaya
masmai
masmai

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu film oyunculukta hakikaten usta bir aktörü bi kez daha tanıtıyor bizlere
snowman72
snowman72

26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
forest whitaker altın küreyi "idi amin" karekteriyle aldı.oscar içinde şanslı görüyorum.film gelsin izlerim.
cihat1976
cihat1976

1 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bu yılın oscar aday adayları arasında adı geçen politik dram Uganda diktatörü İdi Amin 'le röportaj yapan İskoç gazeteciyi anlatıyor.Amin rolünde usta aktör Forest Whitakar muhteşem bir performans çıkarıyor ve muhtemelen Oscar adayları arasında adı geçiyor.Şahsen beyaz bir aktör yerine Oscarı Forest veya Ken watanebe'nin almasını çok isterim.Ama siyah bir aktör hele Asyalı bir oyuncunun oscar alması çok zor.