Hannibal Doğuyor

Tek Kelimeyle Harika Arkadaşlar
lazzz
lazzz

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bir film olmuş diğer serilerin yanında sönük kalmamış bence konusu etkileyici özlelikle başlaradki savaş sahneleri oldukça güzeldi. izlenmesini tavsiye ederim.
mavmav-402
mavmav-402

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar film güzel,verdiğiniz paraya değiyor.Gidin ve Hannibal'in neden yamyam olduğunu anlayın.Kurbanlarının hepsini farklı şekillerde öldürmesi hoşuma gitti.Her defasında farklı bir yöntem kullanıyor.Ayrıca Hannibal'ın amcasının karısının da Hannibal'dan kalır yanı yok yani.10 üzerinden 8 veriyorum.Gitmenizi tavsiye ederim.Etkileyici bir film.
fistik-49
fistik-49

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bugün gittim filme ama hiç ama hiç beğenmedim
young-pr
young-pr

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
başyapıt.Anlatacak kelime yok.Başyapıt kelimesi bile az.
istanbul-m636
istanbul-m636

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Filmle ilgili butun olum elestrilere fazlasiyla katiliyorum. Gerek konu, gerekse oyuncular kisacasi filme dair hersey birbirini cok guzel tamamlamis. Bana gore Anthony Hopkins bu filmde bayragi emin ellere birakmis. Izlemeyenlere tavsiye ederim. Iyi seyirler...
yagmur4884
yagmur4884

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
serinin önceki filmlerinden sonra başarısız buldum açıkçası. sadece seriyi tamamlamak için gidilebilir ya da evde boş zamanı doldurmak için.. çok birşey beklenmemeli..
hay-one-boy
hay-one-boy

26 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bir yapım birçok filmin ilki başarılı olur sonrakilerde o ruh kaybolur ama bu çok güzel...
saribiber
saribiber

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence film süperdi.uzun süredir bir filmden bu kadar etilenmemiştim hele o küçük kızın bakışları
gokhankondu2
gokhankondu2

30 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Antony Hopkins'in olmadığı bi Hannibal serisi ne kadar zevkli olur bilmiyorum ama sırf film kurgusu içinde olsa güzel olacağını tahmin ediyorum...
googaballgugter
googaballgugter

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence kesinlikle hannibali hannibal yapan anthony hopkins o yüzden izlediğim en berbat film.bence zaman kaybı izlemeyin
Zehra Y.
Zehra Y.

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmi gördüm kesinlikle serinin diğer filmlerine hakaret etmiş. hiç beğenmedim. acemice buldum. gidin görün ama birşey beklemeyin derim.
casiraghi
casiraghi

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
İşte benim süper kahramanım Hanibal Lecter. Film benim için yeterliydi. Ama hanibal ın eğitimi üzerinde daha fazla dursalardı daha güzel. olurdu. çünkü hanibal da en çok etkileyen şey zeka sı ve kültürü.
naimozturk81
naimozturk81

28 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
tek kelime ile mükemmel bir film.
izlemeyen arkadaşlar filmin posterlerine ve fragmanına aldanıp korku filmi olduğunu düşünmesin. çünkü film dram, gerilim ve romantizm üçgeninde 2. dünya savaşının yeni bir yüzünü daha göstermektedir.
ufuk-gokbulut
ufuk-gokbulut

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filimdi on numara hannibal serisine pek benzemiyo hannibal'ın hayatını anlatması gerçekten çok hoş bir fil ama anthony hopkins sonunda gösterilse daha etkileyici bir son olurdu