Bana göre Hannibal filminin eksik zinciri gibi bir filmdi.Bu film gelince hiç olmasada hannibal canilikten birazda olsa kurtulabiliyor.Sonuçta ilk bakışta Hannibal sadece zevk için öldürmeye başlamış cani bir doktor kılığına giriyor.Bu filmde aslında hannibal'ın hiç yoktan bir sebepten dolayı başlayıp,ardından bağımlı olmasını açıklıyor.Ama yinede öldürürkende son serilerdeki profesyonelliğini,ipuçlarını bırakışı daha güzeldi.Ama yinede "Herşey zamanla öğrenilir." sözünü unutmamak gerekir.
aslında tamemen önyargıyla gittim bu filme, ama filmin başladığı ilk andan son anına kadar gözümü bile kırpmadan izledim. çok riskli bir film olmasına rağmen kurgusu, diğer filmlerle olan bağlantısı ve en önemlisi gaspard ulliel in süper oyunculuğuyla gerçekten iyi bir film olmuş. bu kült seri herhalde böyle bir başlangıcı hakediyrdu. yapanların gerçekten ellerine sağlık...
Evet bu seri Antony Hopkins'la özdeşleşti ve onla bir yerlere geldi ama bence serinin en etkileyici filmi buydu.devam filmleri genelde denildiği gibi ticari amaçlı ve günü kurtarmak için yapılıyo ama bu gerçekten çok farklı.Ben filmden ve Gaspard Ulliel'in oyunculuğundan çok etkilendim.Müthiş bi performans bi insan bi role ancak bu kadar oturabilirdi.
angel a katılıyorum hannibal'ın psikopata dönüşmesi bu hikaye ile cuk oturmuş yerine onun dışında orta halli, bazen durağanlaşan bir film, olmazsa olmaz değil yani...
hannibal'ı hannbibal yapan zaten Anthony Hopkins'ti.aslında Hannibal 2 devamı gelecek şekilde bitmişti.adam hala sokaklarda :) bence Hopkins daha fazla yaşlanmadan bi tane de devam filmi çekilse hiç fena olmaz.Gaspard'ın oyunculuğunu merak ettiğim için bu filme gidecem.
Film güzel... İzleyin derim. Beğenmeyen arkadaşlar biraz fazla abartmışlar bence, tamam çok da süper ötesi bir film değil ama izlenmeye kesinlikle değer.
bence çok güzel bir film insanın ben olsaydım yaparmıydım bu kadar vahşileşirmiydim diyesi geliyor ama kardeşine yapılanlar gösterilince insan hak veriyor biraz da olsa
Anthony Hopkinssiz bi Hannibal düşünülemez.Ama iyi bi senaryo ve genç olmasına rağmen iyi bi Gaspard Ulliel filmi sürüklemiş.Bence çok iyi bi Hannibal filmi.Devamıda gelebilir sanki.
hannibal serisinin en iyi filmi.hannibal lecter'ı daha iyi tanıyoruz.bir çok duyguyla empati kurabiliyorsunuz.bunu hissettirmek çok önemli.bu arada hannibal lecter'i canlandıran genç oyuncu''gaspard ulliel'in''hakkını yemeyelim.aynı soğuk kanlılık,duyguları çok güzel vurgulayan bakışlar.anthony hopkins'i yakalayabilirsiniz,genç oyuncuda.kısacası muhteşem bir film izledik.