Hannibal Doğuyor
4,1

muhins53
muhins53

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
Dr. Hannibal Lecter neden böyle bir katil olma sebebibelli oldu.film süper tavsiye ediyorum...
dilosss
dilosss

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
Ben filmi iki gün önce izledim..harikaydı..ben hannıbal ı pekde haksız buldum diemem..yaşadığı şey çok mu basit şeydi yani..kızkardeşinin gözlerinin önünde bir grup kendini bilmez insan tarafından yenmesi..bence hazmedilir bi olay olamaz ..tabi ki şiddete karşıyım..böylesine bi katliama tamamen..ama şunu hiç unutmayın o çocuk öyle doğmadı..o olay onu canavarlaştırdı..ben bu filmi izlemenizi şiddetle öneririm..bence kaçırmayın..
naciye559
naciye559

5 Mart 2007 tarihinde eklendi
ben sıkı bir hannıbal fanatiklerindenim.antony olmayınca biraz önyargılı gittim filme ama beklediğimden de müthiş olmuş.özellikle de hannıbal ın yerine oynayan genç oyuncunun mimikleri tıpkı hannıbal a benzerliğiyle de dikkat çekiyor.insan bu filmde hannıbal ın yamyamlığına da hak vermiyor değil.helal sana yadiklerin hannibal :)
harizanof
harizanof

27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
harika bir filmdi mutlaka izleyin özellikle içinde intikam hissi taşıyanlar büyük haz alıcaklar ama tabii evde denemeyin derim. bir insan anca böyle katil olabilir sınırları zorlayan bir film daha ne diim mükemmel işte hiç sıkılmıcaksınız hatta son intikam sahnesini çekmemişler bile ama siz orda olacakları tahmin ediyosunuz ve film bitiyo ama tüm sorular cevaplanıyo iyi ki izlemişim diyosunuz
berk-can82
berk-can82

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence harika bir film olmuş.
istanbul-m636
istanbul-m636

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Filmle ilgili butun olum elestrilere fazlasiyla katiliyorum. Gerek konu, gerekse oyuncular kisacasi filme dair hersey birbirini cok guzel tamamlamis. Bana gore Anthony Hopkins bu filmde bayragi emin ellere birakmis. Izlemeyenlere tavsiye ederim. Iyi seyirler...
eda-hoylu
eda-hoylu

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle harika bi filmdi,hannibal serilerini izleyenlerin mutlaka görmesi gerekli..
blackspider666-666
blackspider666-666

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hannibal serisinin en iyi filmi.hannibal lecter'ı daha iyi tanıyoruz.bir çok duyguyla empati kurabiliyorsunuz.bunu hissettirmek çok önemli.bu arada hannibal lecter'i canlandıran genç oyuncu''gaspard ulliel'in''hakkını yemeyelim.aynı soğuk kanlılık,duyguları çok güzel vurgulayan bakışlar.anthony hopkins'i yakalayabilirsiniz,genç oyuncuda.kısacası muhteşem bir film izledik.
bilgernur-karahan
bilgernur-karahan

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bazı kotu yorumlarin aksine ben gercekten cok begendım konusu basıt degıldı bence olması gereken konununda boyle olması gerekırdı.
colic-p
colic-p

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bugün gittim filme süper olmuş ya antony hopkins olmamasından çekinmiştim ama hayran kaldım.
derin2002
derin2002

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
muhteşem bir film..oyuncular çok iyi secilmiş kaliteli bir film olmuş..
lebron234
lebron234

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Evet bu seri Antony Hopkins'la özdeşleşti ve onla bir yerlere geldi ama bence serinin en etkileyici filmi buydu.devam filmleri genelde denildiği gibi ticari amaçlı ve günü kurtarmak için yapılıyo ama bu gerçekten çok farklı.Ben filmden ve Gaspard Ulliel'in oyunculuğundan çok etkilendim.Müthiş bi performans bi insan bi role ancak bu kadar oturabilirdi.